Βιωματικά Προγράμματα

Τα βιωματικά Εργαστήρια που παρουσιάζει ο Κωνσταντίνος Μουρούτης έχουν να κάνουν με την απόκτηση πλήρους ελευθερίας από την πάσης φύσεως εκμετάλλευση και τον προσωπικό έλεγχο στην ευεξία σας.

HGTV showchip new house new life

Αυτοί οι στόχοι  κατορθώνονται όταν οι συμμετάσχοντες βαθμιαία απομακρύνονται από την μη-αναγκαία αγωγή, αποφεύγοντας τις ανώφελες επεμβάσεις, και ανακτώντας  την χαμένη ευεξία και ομορφιά. “Μόνο οι άρρωστοι βλέπουν και πάνε στους  ειδικούς” λέει ο Κος Μουρούτης. “’Ένας υγιής άνθρωπος ποτέ”.

Προσωπική φροντίδα, μέριμνα και υποστήριξη παρέχεται προσωπικά  από τον Κο Μουρούτη σε καθένα συμμετάσχοντα. Η παρακολούθηση και  συμμετοχή στο πρόγραμμα ευεξίας αποτελεί εφαλτήριο & προϋπόθεση για  να υπάρξει επικοινωνία με τον Κωσταντίνο Μουρούτη και αποκατάσταση  αυτής. Δεν υπάρχουν «κρυμμένες» συνταγές, φόρμουλες ή άλλες  «εναλλακτικές» παρεμβάσεις στη διαδικασία της επαναφοράς της ευεξίας. Τα  αποτελέσματα έπονται από την γαλούχηση στα δεδομένα της ΥΠΟΔΟΜΗΣ της  αυτής όπως, μια πολύ θρεπτική φυτοφαγική διατροφή, εξάσκηση, καθαρό  αέρα, άπλετο ηλιακό φως, εντρύφηση σε υγιεινές συνήθειες, ανάπαυση.  Περισσότερο από όλα, Η ΕΠΙΔΟΜΗ της υγείας που είναι η κατανόηση,  διερεύνηση και αποκάλυψη κατά τη διάρκεια των καθημερινών διαλέξεων,  μέσω των καινούργιων επιστημονικών δεδομένων, της Παρουσίας, Πεμπτουσίας  και Παρέμβασης της Δύναμης του Δημιουργού υπό τη μορφή της Απόλυτης,  Ανιδιοτελούς και Αστείρευτης Αγάπης.

Επειδή δυστυχώς αυτά δεν μπορούν να επιτευχθούν από τους ανθρώπους  από μόνοι τους, το 7ήμερο πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει  να τα επιτύχετε!!

Οι περισσότεροι συμμετάσχοντες αναφέρουν στον Κωσταντίνο Μουρούτη  & τους συνεργάτες του ότι, σε λιγότερο από 7 ημέρες νιώθουν πάρα  πολύ καλύτερα, υπάρχει απώλεια βάρους(περίπου 1 κιλό την εβδομάδα)  παρόλο που γεύονται απεριόριστες ποσότητες από τον φυτοφαγικό μπουφέ.  Μεγάλες βελτιώσεις λαμβάνουν χώρα στο θέμα της ρύθμισης του διαβήτη, στα  τριγλυκερίδια, χοληστερίνη, υπέρταση, αρθριτικές παθήσεις και στον  καρκίνο!! (ΠΡΟΣΟΧΗ! Ουδεμία απόσχιση από κάθε φαρμακευτική αγωγή  προτείνεται στους συμμετάσχοντες ΧΩΡΙΣ πρωτίστως την οδηγία του  θεράποντος ιατρού τους!)

Ένα μεγάλο ποσοστό (80%) είναι σε θέση να διακόψουν τη φαρμακευτική  τους αγωγή για την υπέρταση, τον διαβήτη, την αρθρίτιδα, την  χοληστερίνη, την δυσπεψία και δυσκοιλιότητα και μια πλειάδα άλλων  εκφυλιστικών ασθενειών (πάντα σε συνεννόηση με τον θεράποντα ιατρό και  κατόπιν εξετάσεων που πραγματοποιούνται από αυτόν και  επιβεβαίωση της  βελτίωσης της νόσου).

Μια άλλη σημαντική παράμετρος του προγράμματος ,που δίνεται μέγιστη  έμφαση είναι η κατανόηση από τους συμμετάσχοντες των προβλημάτων  αναφορικά με την χαμένη ευεξία  τους και η διαδικασία επίλυσης αυτών.  Αυτοί που ενδιαφέρονται αληθινά, κατά την διάρκεια των 3 καθημερινών  διαλέξεων, έχουν την μοναδική ευκαιρία να γνωρίσουν σύγχρονες ιατρικές  και επιστημονικές ανακαλύψεις, έρευνες και αποτελέσματα αυτών, γευόμενοι  με αυτόν τον τρόπο, μια μινιατούρα  πανεπιστημιακής εκπαίδευσης όπως  Κος Μουρούτης παρείχε στους φοιτητές του στα Πανεπιστήμια που δίδασκε  και σε τακτά διαστήματα, ακάθεκτα συνεχίζει να διδάσκει!!

Start New Life experiential workshops promoting health status

Αν αληθινά ποθείτε:

Να ανακουφιστείτε από την αρθρίτιδα που σας ταλαιπωρεί.

Να αντιστρέψετε τον διαβήτη σας.

Να αποκαταστήσετε την «καρδούλα» σας.

Τότε κάντε μια καινούργια αρχή στη ζωή σας >

Δηλώστε συμμετοχή στο νέο πρόγραμμα βιωματικών Εργαστηρίων.

Σας περιμένουμε.


Προγράμματα Start New Life – 2023

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ 

  1. ΙΟΥΝΙΟΣ            18-25/06/23  Αγγλικά/Γερμανικά!!
  2. ΙΟΥΛΙΟΣ             23-30/07/23 Αγγλικά/Ρώσικα!!
  3. ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ       20-27/08/23
  4. ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ  17-24/09/23

Ο αριθμός των θέσεων είναι πολύ περιορισμένος (20 έως 30 άτομα σε κάθε πρόγραμμα). Γι’ αυτό το λόγο τηρείται πάντα σειρά προτεραιότητας.

Η επικύρωση της συμμετοχής γίνεται με αποστολή της αίτησης από αυτή τη φόρμα.

Βιωματικά Εργαστήρια – Κράτηση Θέσης

Βιωματικά Εργαστήρια – Κράτηση Θέσης

Εφόσον επέλεξες των αριθμών των παιδιών που έχεις Γράψε τις ηλικίες τους με κενό ανάμεσα τους. Π.χ. 12 16.
Π.χ. Άν έχετε 1 παιδί και είστε ανδρόγυνο τότε θα επιλέξετε 3 άτομα συνολικά.
Αποδοχή Όλων

ΟΡΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Οι συμβουλές/προτροπές/οδηγίες που θα δοθούν στα βιωματικά εργαστήρια Start New Life δε μπορούν να υποκαταστήσουν οποιαδήποτε θεραπευτική/ιατρική  αγωγή που λαμβάνετε τώρα.
Για αλλαγή  οποιασδήποτε θεραπευτικής/ιατρικής  αγωγής απαιτείται η σύμφωνη γνώμη του θεράποντος ιατρού του συμμετέχοντα/συμμετέχουσας.

ΠΡΟΣΟΧΗ

Για να ισχύει η συμμετοχή θα πρέπει να συμπληρωθεί η Δήλωση Συμμετοχής και να υποβληθεί μαζί με το οικονομικό  αντίτιμο της προκαταβολής του προγράμματος.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΚΥΡΩΣΗΣ

Η ακύρωση κράτησης διέπεται από την Πολιτική Ακύρωσης του εκάστοτε ξενοδοχείου με το οποίο διενεργείται το βιωματικό εργαστήριο.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.