about us

Σχετικά Με Εμάς

Ινστιτούτο KM New Life Co.Ltd.

New Life For You Now!

Ποιοι είμαστε

Το Ινστιτούτο New Life είναι μία εταιρία/οργανισμός με άμεσο σκοπό και στόχο την ανάδειξη προς το ευρύτερο κοινό θεμάτων που άπτονται της ευεξίας παρέχοντας άδολη Παιδεία επιστημονικού, εκπαιδευτικού και ενημερωτικού χαρακτήρα.

Βασικός σκοπός του είναι να φέρει κοντά επιστήμονες από διάφορα πεδία/τομείς και απλούς ανθρώπους για ομαλή συνεργασία, σε μια προσπάθεια προαγωγής της ευεξίας, της έρευνας, της έγκαιρης πρόληψης ασθενειών και εκφυλιστικών νόσων και διάδοσης της “ιατρικής” γνώσης.  

Οι Στόχοι μας

Η δημιουργία ευνοϊκών προϋποθέσεων για την εκπόνηση και υλοποίηση σχεδίων που αφορούν την υγιεινή ζωή του κάθε ατόμου και του κοινωνικού συνόλου γενικότερα, τόσο σε βιοχημικό όσο και στο ψυχικό και πνευματικό επίπεδο.

Η συνεχής ενημέρωση, διαφώτιση και επιμόρφωση του κοινού και του “ιατρικού” κόσμου σε θέματα ευεξίας και πρόληψης διαφόρων ασθενειών και εκφυλιστικών νόσων.

Η ευαισθητοποίηση του συνόλου των πολιτών, ειδικών και μη, για τα οφέλη από την έγκαιρη πρόληψη, τη διαμόρφωση υγιεινών διατροφικών συνηθειών και στάσεων ζωής και την προαγωγή του Ευ Ζην.

Επίσης σχεδίων που να αφορούν τη δημιουργία καλύτερων συνθηκών περιβάλλοντος, στην παραγωγή διατροφικών υλών με σωστές και έντιμες συνθήκες. Επίσης η έγκαιρη ενημέρωση του κοινού για πιθανούς κινδύνους από την απόκλιση από αυτές τις ασφαλείς διαγραμμίσεις.

Η προστασία του ευρύτερου κοινού με ανακοινώσεις και δημοσιεύσεις απέναντι σε οποιαδήποτε προσπάθεια προώθησης μη επιστημονικά εμπεριστατωμένων θεραπευτικών αγωγών, οι οποίες μπορεί να θίγουν ή να θέτουν σε κίνδυνο την ευεξία του.

Βιογραφικό Σημείωμα

Βιογραφικό Σημείωμα Κωνσταντίνος Μουρούτης
Κωνσταντίνος Μουρούτης
  • Ο Κων/νος Μουρούτης γεννήθηκε στη Βέροια και ολοκλήρωσε τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση του στη Πιερία(Αιγίνιο). Με την εκπλήρωση της στρατιωτικής του θητείας, μετοίκισε από την Ελλάδα και από το 1990 έως το 2005 εργαζόταν και ταυτόχρονα σπούδαζε στη Γερμανία.
  • Για μία δεκαετία κατείχε την θέση του υπευθύνου για την ασφάλεια και ακτινοβολία (ΙΗΚ -Werkschutzfachkraft,1995-2005) στο μεγαλύτερο κέντρο ερευνών με επιταχυντή βαρέων ιόντων εκεί (GSI -Darmstadt). Η φύση & θέση της εργασίας του έδωσε το τόσο το κέλευσμα αλλά και την δυνατότητα να σπουδάζει/εντρυφεί στα πεδία σπουδών από τα οποία, αποκόμισε μεγάλο πλούτο επιστημονικής/ανθρωπιστικής γνώσης και αρωγής .
  • Οι σπουδές /μελέτες και έρευνες του, είναι εμποτισμένες από τις επιστήμες της βιολογίας(1995), ιατρικών επιστημών(2000) με έμφαση στην φυσική υγεία (ScD-2002), νευροεπιστήμες (2003), μοριακών βιοεπιστημών (2006), θεολογίας (2010), και  τιμητικό δίπλωμα στο χώρο της αστροβιολογίας (2014), το 2020 ολοκλήρωσε σπουδές στο χώρο της διατροφολογίας και απο το 2021 ξεκίνησε εξ αποστάσεως σπουδές στο χώρο της κοινωνικής ψυχολογίας, συνεχίζοντας έτσι τη παρακαταθήκη των προγόνων του στην ανάληψη του όρου της «Παν-επιστήμης».
  • Πολλάκις και ποικιλοτρόπως έχει βραβευτεί και τιμηθεί από φορείς (δημοσίου και ιδιωτικού) συλλόγους, σωματεία, οργανισμούς, ιδρύματα τόσο εντός της επικρατείας αλλά και στο εξωτερικό, μα πιότερο από την αγάπη και καλοσύνη των απλών ανθρώπων τα οποία, είναι ανεκτίμητα στους οφθαλμούς του.
  • Βιώνοντας όμως τον μόχθο, πόνο και οδυρμό αυτών ακριβώς των συνανθρώπων του άμεσα και καταλυτικά, έχει αρκετά χρόνια που, ολοκληρωτικά αποποιήθηκε κάθε όρο, έννοια και τιτλοφόρηση ιδιότητας που να συνάδει με οιαδήποτε επαγγελματική ή άλλη μορφή ωφελιμισμού και ανταπόδοσης και δη από εκείνην και προς τούτη του θεραπευτικού ιδιώματος ενός επαγγέλματος.
  • Όταν και εφόσον διάφορες τιτλοφορήσεις αποδόθηκαν ή προσφωνούν προς ή από εκείνον γίνονται καθαρά για αποσαφηνιστικούς-διευκρινιστικούς και όχι ωφελιμιστικούς/ιδιοτελείς λόγους.
  • Πολύμορφος έχει προσκληθεί και τωόντι έχει διδάξει μαθήματα σε κολέγια, πανεπιστήμια, ιδιωτικές Σχολές, καθώς επίσης και να παρουσιάσει τα Καλά Νέα για την Ευεξία και όμορφη Ζωή σε ραδιοφωνικούς & τηλεοπτικούς σταθμούς, σχολεία, κοινωνικούς φορείς και οργανισμούς.
  • Μέχρι τούδε έχει ερευνήσει και για αυτό το λόγο έχει συγγράψει 23 βιβλία στην Ελληνική γλώσσα & 8 βιβλία στην Αγγλική,πληθώρα από ομιλίες-διαλέξεις τα οποία πραγματεύονται ποικίλα ζητήματα αναφορικά με τις εκφυλιστικές καταστάσεις που μαστίζουν τον σύγχρονο άνθρωπο και τις λύσεις σε αυτές, αρκετά επιστημονικά και ιατροφιλοσοφικά άρθρα, πολυπληθείς ομιλίες και σεμινάρια τα οποία(ομιλίες), ΟΛΑ είναι αναρτημένα ΕΛΕΥΘΕΡΑ στο διαδίκτυο προς όφελος του ευρύτερου κοινού.
  • Μαζί με τη σύζυγο του Μαρία η οποία έχει σπουδάσει νοσηλευτική και συμβουλευτική υγείας, παρευρίσκονται, συμμετάσχουν και ολοκληρώνουν επιμορφωτικά σεμινάρια, διαλέξεις, ομιλίες βιωματικά εργαστήρια και συνέδρια με πρώτιστο και απόλυτο σκοπό και στόχο, την ευαισθητοποίηση του απλού ανθρώπου στην προσωπική ανάληψη της δικής του ζωής και ευεξίας έτσι όπως νοείται στο διαχρονικό ψυχοβιοδυναμικό πρίσμα και μέτρο ώστε, ο καθημερινός, απλός και ηρωικός συνάνθρωπος μας να ανακαλύψει και προσδιορίσει το Αληθινό Νόημα και πραγματική Σημασία στη ζωή του τώρα και μετέπειτα.
  • Σε αυτό είναι ταμένος και αφοσιωμένος και αποτελεί τον διακαή πόθο και ήθος του….το να αναλάβει ο καθείς εξ ’ημών την προσωπική ευθύνη, για αληθινή επίγνωση όχι μόνο της υγείας του αλλά της βαθιάς Παιδείας η οποία αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο στήριξης ενός ανθρώπου και Έθνους.