8 June 2022

Βιωματικά Εργαστήρια

Βιωματικά Εργαστήρια

Βιωματικά Ἐργαστήρια

Start New Life

Τα προγράμματα υγείας που παρουσιάζει ο Κων/νος Μουρούτης έχουν να κάνουν με την απόκτηση πλήρους ελευθερίας από την εκμετάλλευση πάσης φύσεως και τον προσωπικό έλεγχο στην ευεξία σας. Αυτοί οι στόχοι κατορθώνονται όταν οι συμμετάσχοντες βαθμιαία απομακρύνονται από την μη- αναγκαία αγωγή, αποφεύγοντας τις ανώφελες επεμβάσεις, και ανακτώντας την χαμένη ευεξία και ομορφιά.»Μόνο οι άρρωστοι βλέπουν και πάνε στους ειδικούς» λέει ο Κος Μουρούτης. «’Ενας υγιής άνθρωπος ποτέ».

Προσωπική φροντίδα, μέριμνα και υποστήριξη παρέχεται προσωπικά από τον Κο Μουρούτη σε κάθενα συμμετάσχοντα.Η παρακολούθηση και συμμετοχή στο πρόγραμμα ευεξίας αποτελεί εφαλτήριο & προυπόθεση για να υπάρξει επικοινωνία με τον Κωσταντίνο Μουρούτη και αποκατάσταση αυτής. Δεν υπάρχουν «κρυμμένες» συνταγές, φόρμουλες ή άλλες «εναλλακτικές» παρεμβάσεις στη διαδικασία της επαναφοράς της ευεξίας. Τα αποτελέσματα έπονται από την γαλούχηση στα δεδομένα της ΥΠΟΔΟΜΗΣ της αυτής όπως, μια πολύ θρεπτική φυτοφαγική διατροφή, εξάσκηση, καθαρό αέρα, άπλετο ηλιακό φώς, εντρύφηση σε υγιεινές συνήθειες, ανάπαυση. Περισσότερο από όλα, Η ΕΠΙΔΟΜΗ της υγείας που είναι η κατανόηση, διερεύνηση και αποκάλυψη κατά τη διάρκεια των καθημερινών διαλέξεων, μέσω των καινούργιων επιστημονικών δεδομένων, της Παρουσίας, Πεμπτουσίας και Παρέμβασης της Δύναμης του Δημιουργού υπό τη μορφή της Απόλυτης, Ανιδιοτελούς και Αστείρευτης Αγάπης.

Επειδή δυστυχώς αυτά δεν μπορούν να επιτευχθούν από τους ανθρώπους από μόνοι τους, το 7ήμερο πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να τα επιτύχετε!!

Οι περισσότεροι συμμετάσχοντες αναφέρουν στον Κωσταντίνο Μουρούτη & τους συνεργάτες του ότι, σε λιγότερο από 7 ημέρες νιώθουν πάρα πολύ καλύτερα, υπάρχει απώλεια βάρους(περίπου 1 κιλό την εβδομάδα) παρόλο που γεύονται απεριόριστες ποσότητες από τον φυτοφαγικό μπουφέ. Μεγάλες βελτιώσεις λαμβάνουν χώρα στο θέμα της ρύθμισης του διαβήτη, στα τριγλυκερίδια, χοληστερίνη, υπέρταση, αρθριτικές παθήσεις και στον καρκίνο!!(ΠΡΟΣΟΧΗ! Ουδεμία απόσχιση από κάθε φαρμακευτική αγωγή προτείνεται στους συμμετάσχοντες ΧΩΡΙΣ πρωτίστως την οδηγία του θεράποντος ιατρού τους! )

Ένα μεγάλο ποσοστό(80%) είναι σε θέση να διακόψουν τη φαρμακευτική τους αγωγή για την υπέρταση, τον διαβήτη, την αρθρίτιδα, την χοληστερίνη, την δυσπεψία και δυσκοιλιότητα και μια πλείαδα άλλων εκφυλιστικών ασθενειών (πάντα σε συνεννόηση με τον θεράποντα ιατρό και κατόπιν εξετάσεων που πραγματοποιούνται από αυτόν και  επιβεβαίωση της βελτίωσης της νόσου).

Μια άλλη σημαντική παράμετρος του προγράμματος ,που δίνεται μέγιστη έμφαση είναι η κατανόηση από τους συμμετάσχοντες των προβλημάτων αναφορικά με την χαμένη ευεξία  τους και η διαδικασία επίλυσης αυτών. Αυτοί που ενδιαφέρονται αληθινά, κατά την διάρκεια των 3 καθημερινών διαλέξεων, έχουν την μοναδική ευκαιρία να γνωρίσουν σύγχρονες ιατρικές και επιστημονικές ανακαλύψεις, έρευνες και αποτελέσματα αυτών, γευόμενοι με αυτόν τον τρόπο, μια μινιατούρα  πανεπιστημιακής εκπαίδευσης όπως Κος Μουρούτης παρέιχε στους φοιτητές του στα Πανεπιστήμια που δίδασκε και σε τακτά διαστήματα, ακάθεκτα συνεχίζει να διδάσκει!!

Σας περιμένουμε για να σας βοηθήσουμε να ανακτήσετε την ελευθερία στην υγεία σας!!

Με εκτίμηση,

Οι συνεργάτες και το προσωπικό του Κων/νου Μουρούτη