Τι είναι τα βιωματικά εργαστήρια Start New Life

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!  ΗΡΘΕ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΜΕΝΑΤΕ!!

Η ΠΡΟ(Σ)ΚΛΗΣΗ ΓΙΑ  ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΑΣ !!

Αν αληθινά ποθείτε……

Να αναστρέψετε τον διαβήτη σας…

Να αποκαταστήσετε την «καρδούλα» σας…

Να ανακουφιστείτε από την αρθρίτιδα που σας ταλαιπωρεί…

Να δυναμώσετε το ανοσοποιητικό σας σύστημα…

Να χάσετε μια και για πάντα το ανεπιθύμητο βάρος…

Να ρίξετε την χοληστερίνη…

Να αυξήσετε την ενεργητικότητα σας…..

Να αναζωπυρώσετε την ζωτική σας δυναμικότητα..

Να αποκτήσετε νόημα & σημασία στη Ζωή..

Να νιώσετε & να γνωρίσετε την Δύναμη του Θεού..

Τότε…..

Αγαπητοί φίλοι!

Τα Βιωματικά μας προγράμματα για το 2020 βρίσκονται ήδη στη διάθεση σας!

Δηλώσεις Συμμετοχής μέχρι την εξάντληση των διαθέσιμων θέσεων.

Α-ΜΑΙΟΣ

24-31/05

Β-ΙΟΥΝΙΟΣ ( Αγγλόφωνο με άμεση μετάφραση στα Γερμανικά & Ρώσικα!)

21-28/06

Γ-ΙΟΥΛΙΟΣ

19-26/07

Δ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ

23-30/08

Ε-ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ

20-27/09

Ζ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ (Επιστήμη & Πίστη-Συμπόσιο Αγίας Γραφής)

18-25/10

(ΠΡΟΣΟΧΗ!Το πρόγραμμα του Οκτωμβρίου  απευθύνεται σε εκείνους που εκζητούν το Μεγαλείο του Θεού και την Σωτηρία του Ιησού Χριστού  υπό τη Σκέπη της αληθινής επιστημοσύνης!)

Τα προγράμματα ευεξίας που παρουσιάζει ο Δρ.Κων/νος Μουρούτης έχουν να κάνουν με την απόκτηση πλήρους ελευθερίας από την πάσης φύσεως  εκμετάλλευση και τον προσωπικό έλεγχο στην ευεξίας σας. Αυτοί οι στόχοι κατορθώνονται όταν οι συμμετάσχοντες βαθμιαία απομακρύνονται από την μη- αναγκαία  αγωγή, αποφεύγοντας τις μη αναγαίες  επεμβάσεις, και ανακτώντας την χαμένη ευεξία και ομορφιά.»Μόνο οι άρρωστοι βλέπουν και πάνε στους «ιατρούς»» λέει ο Δρ. Μουρούτης. «’Ένας υγιής άνθρωπος ποτέ».

Προσωπική φροντίδα και μέριμνα παρέχεται προσωπικά από τον Δρ. Μουρούτη σε καθένα συμμετάσχοντα. Η παρακολούθηση και συμμετοχή στο πρόγραμμα ευεξίας αποτελεί εφαλτήριο & προϋπόθεση για να υπάρξει επικοινωνία με τον Δρ. Μουρούτη και αποκατάσταση της ευεξίας. Δεν υπάρχουν «κρυμμένες» συνταγές, φόρμουλες ή άλλες «εναλλακτικές» παρεμβάσεις στη διαδικασία της επαναφοράς της ευεξίας. Τα αποτελέσματα έπονται από την γαλούχηση στα δεδομένα της ΥΠΟΔΟΜΗΣ της ευεξίας όπως, μια πολύ θρεπτική φυτοφαγική διατροφή, εξάσκηση, καθαρό αέρα, άπλετο ηλιακό φώς, εντρύφηση σε υγιεινές συνήθειες, ανάπαυση. Περισσότερο από όλα, Η ΕΠΙΔΟΜΗ της ευεξίας που είναι η κατανόηση, διερεύνηση και αποκάλυψη κατά τη διάρκεια των καθημερινών διαλέξεων, μέσω των καινούργιων επιστημονικών δεδομένων, της Παρουσίας, Πεμπτουσίας και Παρέμβασης της Δύναμης του Δημιουργού υπό τη μορφή της Απόλυτης, Ανιδιοτελούς και Αστείρευτης Αγάπης.

Επειδή δυστυχώς αυτά δεν μπορούν να επιτευχθούν από τους ανθρώπους από μόνοι τους, το 7ήμερο πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να τα επιτύχετε!!

Οι περισσότεροι συμμετάσχοντες αναφέρουν στον Δρ. Μουρούτη & τους συνεργάτες του ότι, σε λιγότερο από 8 ημέρες νιώθουν πάρα πολύ καλύτερα, υπάρχει απώλεια βάρους(περίπου 1 κιλό την εβδομάδα) παρόλο που γεύονται απεριόριστες ποσότητες από τον φυτοφαγικό μπουφέ. Μεγάλες βελτιώσεις λαμβάνουν χώρα στο θέμα της ρύθμισης του διαβήτη, στα τριγλυκερίδια, χοληστερίνη, υπέρταση, αρθριτικές παθήσεις και στον καρκίνο!!(Δες σχόλια για «ιστορίες επιτυχίας»)

Ένα μεγάλο ποσοστό(80%) είναι σε θέση να διακόψουν τη φαρμακευτική τους αγωγή για την υπέρταση, τον διαβήτη, την αρθρίτιδα, την χοληστερίνη, την δυσπεψία και δυσκοιλιότητα και μια πλειάδα άλλων ασθενειών όπως σκλήρυνση κατά πλάκας, απομυελύνωση, ερηθυματώδη λύκο (πάντα σε συνεννόηση με τον θεράποντα «ιατρό» και κατόπιν εξετάσεων που πραγματοποιούνται από αυτόν και  επιβεβαίωση της βελτίωσης της νόσου).

Μια άλλη σημαντική παράμετρος του προγράμματος ,που δίνεται μέγιστη έμφαση είναι η κατανόηση από τους συμμετάσχοντες των προβλημάτων ευεξίας τους και η διαδικασία επίλυσης αυτών. Αυτοί που ενδιαφέρονται αληθινά, κατά την διάρκεια των 3 καθημερινών διαλέξεων, έχουν την μοναδική ευκαιρία να γνωρίσουν σύγχρονες ιατρικές και επιστημονικές ανακαλύψεις, έρευνες και αποτελέσματα αυτών, γευόμενοι με αυτόν τον τρόπο, μια μινιατούρα  πανεπιστημιακής εκπαίδευσης όπως ο Δρ. Μουρούτης παρέχει στους φοιτητές του στο Πανεπιστήμιο που διδάσκει!!

Οι άνθρωποι ανησυχούν πολλές φορές ότι ο προσωπικός «ιατρός» τους θα αναστατωθεί αν σταματήσουν τα φάρμακα τους. Δεν θα πρέπει να ανησυχούν. Όπως είπαμε , οι άρρωστοι παίρνουν φάρμακα , όχι οι υγιείς!!

Σας περιμένουμε για να σας βοηθήσουμε να ανακτήσετε την ελευθερία στην ευεξία σας!!

Από Κυριακή σε Κυριακή, στις ημερομηνίες που αναγράφονται παρακάτω ,σε όλη τη διάρκεια του έτους με 8 ημέρες (7 διανυκτερεύσεις), σε μαγευτικά ,ορεινά μέρη της Ελεύθερης Ελλάδος,ελάτε για να βιώσετε το Μεγαλείο της Αληθινής Πραγμάτωσης της Ευεξίας σας!

Η τιμή περιλαμβάνει το ξενοδοχείο, 3 ημερήσια γεύματα Μπουφέ ημερησίως

( απολύτως VEGAN και Βιολογικής προελεύσεως!), 3 διαλέξεις καθημερινά και

τις προσωπικές συνεδρίες με τον Δρ. Κων/νο Μουρούτη

Δηλώσεις Συμμετοχής μέχρι την εξάντληση των διαθέσιμων θέσεων.

Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΘΕΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ!!!

ΘΑ ΤΗΡΗΘΕΙ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ!

Βιωματικά Προγράμματα Start New Life

Τα προγράμματα ευεξίας που παρουσιάζει ο Δρ.Κων/νος Μουρούτης έχουν να κάνουν με την απόκτηση πλήρους ελευθερίας από την ιατρική εκμετάλλευση και τον προσωπικό έλεγχο στην ευεξία σας.

.

Τι είναι τα βιωματικά εργαστήρια Start New Life

Τι είναι τα βιωματικά εργαστήρια Start New Life

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!  ΗΡΘΕ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΜΕΝΑ...

Read More
Αίτηση Συμμετοχής

Αίτηση Συμμετοχής

Προγράμματα Start New Life 2020 Αγαπητοί φίλοι...

Read More
Βιβλία e-shop

Βιβλία e-shop

...

Read More
Ημερολόγιο προγραμμάτων

Ημερολόγιο προγραμμάτων

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ 2020 Αγαπητοί ...

Read More

Εγγραφή στο Newsletter

 

Επικοινωνία
Dr. Mouroutis Konstantinos
Επίσημη και μοναδική ιστοσελίδα
In English