Dr. Κωνσταντίνος Μουρούτης

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

 Ο Κων/νος Μουρούτης γεννήθηκε στη Βέροια και ολοκλήρωσε τη 2βάθμια εκπαίδευση του στη Κατερίνη .Απο το 1990 εώς το 2005 εργαζόταν και ταυτόχρονα σπούδαζε στη Γερμανία.

Οι σπουδές /μελέτες και έρευνες του, είναι εμποτισμένες από τις επιστήμες της Βιολογίας(Diplom), Ιατρικής(BSc-ScD), Μοριακές βιοεπιστήμες(PhD), Νευροεπιστήμες(MSc), Θεολογίας(BSc) , συνεχίζοντας έτσι τη παρακαταθήκη των προγόνων του στην ανάληψη του όρου της  «Παν-επιστήμης». Βιώνοντας όμως τον μόχθο ,πόνο και οδυρμό των συνανθρώπων του άμεσα και καταλυτικά, έχει αρκετά χρόνια που, ολοκληρωτικά αποποιήθηκε κάθε όρο ,έννοια και τιτλοφόρηση ιδιότητας που να συνάδει με οιαδήποτε επαγγελματική ή άλλη μορφή ωφελιμισμού και ανταπόδοσης και δη απο εκέινην και προς τούτη του θεραπευτικού ιδιώματος  ενός επαγγέλματος.

Πολλάκις και πολυμόρφως έχει προσκληθεί να διδάξει και παραδόσει μαθήματα σε κολλέγια ,Πανεπιστήμια, Ιδιωτικές Σχολές , καθώς επίσης και να παρουσίασει τα Καλά Νέα για την Ευεξία και όμροφη Ζωή σε ραδιοφωνικούς & τηλεοπτικούς σταθμούς,σχολεία, κοινωνικούς φορείς και οργανισμούς.

Μέχρι τούδε έχει σγγράψει 10 βιβλία και πολυπληθείς ομιλίες και σεμινάρια τα οποία(ομιλίες), ΟΛΑ είναι ανηρτημένα ΔΩΡΕΑΝ στο διαδίκτυο προς ώφελος του ευρύτερου κοινού.

Μαζί με τη σύζυγο του Μαρία παρευρίσκονται ,συμμετάσχουν και ολοκληρώνουν επιμορφωτικά σεμινάρια ,διαλέξεις, ομιλίες βιωαμτικά εργαστήρια και συνέδρια με πρώτιστο και απόλυτο σκοπό και στόχο ,την ευαισθητοποίηση του απλού ανθρώπου στην προσωπική ανάληψη της δικής του ζωής και ευεξίας έτσι όπως νοείται στο διαχρονικό ψυχοβιοδυναμικό πρίσμα και μέτρο ώστε, ο καθημερινός ,απλός και ηρωικός συνάνθρωπος μας να ανακαλύψει και προσδιορίσει το Αληθινό Νόημα και πραγματική Σημασία στη ζωή του τώρα και μετέπειτα.

Σε αυτό είναι ταμμένος και αφοσοιωμένος και αποτελεί τον διακαή πόθο και ήθος του.

«Ου γαρ εις πειθώ τοις ακρωομένοις άλλα μάλλον εις εκστασιν άγει τα υπερφυά».

 

rigasfereos

 

Αποποίηση ευθυνών

  1. Απαλλακτική ρήτρα

Oι πληροφορίες που διατίθενται στον χώρο τούτο αποτελούν μια προσφορά υπηρεσίας και δεν αντικαθιστούν την παροχή συμβουλών,γνωμάτευσης ,διαγνωστικής και περίθαλψης σε ιατρικό βαθμό σε προσωπικό επίπεδο.

Οι πληροφορίες σε αυτό τον ιστότοπο είναι μόνο γενικής φύσης και δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για θεραπεία ή διάγνωση ασθενειών ή προσώπων ούτε το εγγυώνται ούτε το υπαινίσσονται. Οι διαχειριστές του ιστοτόπου τούτου δεν αναλαμβάνουν σε καμία περίπτωση την ευθύνη για την πληρότητα και την ακρίβεια των άρθρων που αναφέρονται σε ιατρικά θέματα. Είναι πιθανόν τα ιατρικά άρθρα που περιέχονται  να μην είναι πλήρη ή να περιέχουν ανακρίβειες. Οι  διαχειριστές και υπεύθυνοι της σελίδας αυτής δεν ευθύνονται σε καμία περίπτωση γι’ αυτό.Η επίσκεψη και χρήση αυτού του ιστότοπου σε καμμία περίπτωση δεν συνιστά σύναψη επαγγελματικής σχέσης οποιασδήποτε μορφής, συμπεριλαμβανομένων αλλά όχι αποκλειστικά παροχής επαγγελματικών ή άλλης φύσεως συμβουλών ή υπηρεσιών. Ο Δρ.Κων/νοςΜουρούτης και ο ιστότοποςwww.drmouroutis.com δεν αναλαμβάνουν καμία ευθύνη για τις πληροφορίες που υπάρχουν σε αυτό τον ιστότοπο ή σε ιστότοπους απευθείας συνδεδεμένους ή υπό-ιστότοπους αυτών, ούτε για τις μαρτυρίες και οι απόψεις που εκφράζονται από τα άτομα που συνεισφέρουν σε περιεχόμενο είναι προσωπικές των ατόμων αυτών και μόνο. Καμία αποδοχή ή εγγύηση δεν παρέχεται ούτε υπαινίσσεται από οποιοδήποτε πρόσωπο φυσικό ή νομικό που σχετίζεται με αυτό τον ιστότοπο ή με το περιεχόμενό του. Δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι θα έχετε όμοια αποτελέσματα με άλλους που χρησιμοποίησαν τoν αυτό τρόπο ζωής. Με την επίσκεψή σας σε αυτό τον ιστότοπο δέχεστε και συμφωνείτε ότι έχετε την πλήρη ευθύνη για την υγεία και την ευεξία σας και ότι ο Δρ.Κων/νοςΜουρούτης και ο ιστότοποςdrmouroutis.com δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη σε περίπτωση οποιασδήποτε απώλειας ή βλάβηςσε εσάς ή σε οποιοδήποτε τρίτο πρόσωπο όπως αυτή ενδεχομένως προκύψει από πληροφορίες ή προτάσεις από τον ιστότοποdrmouroutis.com ή από Δρ.Κων/νοΜουρούτη.

Αν έχετε εγκυκλοπαιδικό ενδιαφέρον για ιατρικά ή/και επιστημονικά θέματα, είστε ευπρόσδεκτοι να ανατρέξετε στα σχετικά άρθρα και να τα συνδιαμορφώσετε, εφ’ όσον έχετε συναφείς γνώσεις. Αν αναζητείτε ιατρικές συμβουλές για να λύσετε δικό σας πρόβλημα, αποταθείτε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο γιατρό,σε επαγγελματία υγείας ή στο φαρμακοποιό σας, οι οποίοι θα σας ενημερώσουν υπεύθυνα. Μην παίρνετε ποτέ φάρμακα (κλασικής ή εναλλακτικής ιατρικής) χωρίς να συμβουλευθείτε ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ γιατρό ή φαρμακοποιό. Η ιστοσελίδα αυτή δε στοχεύει στην παροχή κανενός είδους ιατρικής συμβουλής.

Αποκλείονται οι οποιεσδήποτε αξιώσεις ευθύνης έναντι στο Δρα.Κων/νοΜουρούτη σχετικά με ζημιές υλικής ή ηθικής φύσεως που προκαλούνται από τη χρήση ή την μη χρήση των διατιθέμενων πληροφοριών, ή αντίστοιχα από τη χρήση ανακριβών ή ελλιπών πληροφοριών, εφόσον από πλευράς της δικής μας δεν υπάρχει αποδεδειγμένα πρόθεση ή βαριά αμέλεια. Επίσης Δρ.Μουρούτης Κων/νος δεν ευθύνεται για οποιουδήποτε είδους ζημιές που θα μπορούσαν να προκύψουν από την πρόσβαση ή τη χρήση αυτού του δικτυακού τόπου.

Σε περίπτωση που τμήματα ή επιμέρους διατυπώσεις αυτών των πληροφοριών δεν είναι, ή δεν είναι πλέον, ή δεν είναι πλήρως ορθές νομικά σύμφωνα με την ισχύουσα ,παρούσα ανα δεδομένη στιγμή,νομοθεσία, τα υπόλοιπα μέρη του παραμένουν ανέπαφα όσον αφορά στο περιεχόμενο και στην εγκυρότητά τους. Ο Δρ.Μουρούτης Κων/νος διατηρεί ρητώς το δικαίωμα να αλλάξει, να συμπληρώσει, να σβήσει ή να απενεργοποιήσει προσωρινά ή μόνιμα, τμήματα ή το σύνολο του παρόντος υλικού, χωρίς ιδιαίτερη προειδοποίηση. Η πρόσβαση και η χρήση αυτής της ιστοσελίδας υπόκειται αποκλειστικά στο δίκαιο και στην ισχύουσα Ευρωπαική νομοθεσία..

2. Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας

Το περιεχόμενο και τα έργα στον ιστοχώρο αυτό είναι ιδιοκτησία του Δρα.Μουρούτη Κων/νου και υπόκεινται στο Ευρωπαικόδίκαιο πνευματικής ιδιοκτησίας. Οι συμβολές τρίτων επισημαίνονται ως τέτοιες. Δεν επιτρέπεται η αναπαραγωγή, η τροποποίηση, η διανομή και η κάθε είδους εκμετάλλευση εκτός των ορίων του νόμου περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Ηλεκτρονικές λήψεις και αντίγραφα αυτής της ιστοσελίδας επιτρέπονται μόνο για προσωπική και μη εμπορική χρήση. Τα ονόματα προϊόντων, τα λογότυπα και τα σήματα  που χρησιμοποιούνται στην ιστοσελίδα, είναι κατοχυρωμένα σύμφωνα με τη νομοθεσία .Προσπαθούμε πάντα να σεβόμαστε τα πνευματικά δικαιώματα των άλλων και να χρησιμοποιούμε είτε δικά μας, είτε έργα που δεν απαιτούν την παραχώρηση άδειας χρήσεως.

 

 

Για εμάς

Dr. Κωνσταντίνος Μουρούτης

Dr. Κωνσταντίνος Μουρούτης

Read More
Ποιοί είμαστε

Ποιοί είμαστε

Read More
Δράση

Δράση

Read More
Όραμα

Όραμα

Read More

Εγγραφή στο Newsletter

 

Επικοινωνία
Dr. Mouroutis Konstantinos
Επίσημη και μοναδική ιστοσελίδα
In English