Δράση

ΝΕΑ ΖΩΗ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ

΄Οταν οι άνθρωποι που έχουν φτάσει σε μια ηλικία και δεν έχουν αναρωτηθεί ακόμα ΓΙΑΤΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ και ποιος είναι ο προορισμός τους… Όταν οι ενήλικοι σπαταλούν το ΘΕΙΟ ΔΩΡΟ της ζωής, για να αποκτούν απρόσωπα ΥΛΙΚΑ αγαθά… Όταν διατρέφονται εντελώς τυχαία καταστρέφοντας την ΥΓΕΙΑ τους και καταλήγουν στα νοσοκομεία… τότε χρειάζονται τον δάσκαλό τους και τον γιατρό τους και τον σύμβουλό τους και τον ΣΩΤΗΡΑ τους! Αυτόν τον φωτισμένο ΑΝΘΡΩΠΟ που θα τους εμφυσήσει μια νέα ΠΝΟΗ ζωής, για να ανοίξουν τους ορίζοντές τους και να ξαναβρεθούν στον σωστό δρόμο υγιεινής διατροφής και σωστής λειτουργίας τους, τόσο στην εξωτερική βιολογική όσο και στην εσωτερική τους ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ.

Το θέμα είναι αν θα έχουν την ευκαιρία της γνωριμίας με έναν τέτοιο χαρισματικό άνθρωπο, που θα τους μεταφέρει τις πολύτιμες γνώσεις του, ώστε να πάρουν αληθινά ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΖΩΗΣ, τα οποία δεν πήραν στα σχολεία τους. Κι αυτή είναι μια πικρή διαπίστωση για μας τους Έλληνες, που δεν διδαχτήκαμε πόσο πολύτιμη είναι η Υγεία μας (ψυχική και σωματική) στην σχολική μας ηλικία κι αφεθήκαμε να διατρεφόμαστε και να πορευόμαστε κατά πως βλέπαμε τους γονείς κι ακούγαμε τους δασκάλους μας να μάς μαθαίνουν. Και όσον αφορά το οικογενειακό περιβάλλον υπάρχει η δικαιολογία της περιορισμένης γνώσης… ενώ για το σχολικό τελευταία μάθαμε πως σκόπιμα δεν… μαθαίναμε πώς να φροντίζουμε τον εαυτό μας! Κι αυτό οφειλόταν στην έλλειψη σωστής διαπαιδαγώγησης και διδασκαλίας, που ύπουλα επιβλήθηκε απ’ τους προαιώνιους εχθρούς μας… εν αγνοία του λαού και των ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ;!!!

Ευτυχώς όμως ο ΘΕΟΣ της Ελλάδας… (όπως θέλουμε να πιστεύουμε) δεν εγκατέλειψε τον δοκιμαζόμενο λαό στο έλεος των διεφθαρμένων κυβερνητών, που άγονται και φέρονται από τα διεθνή αφεντικά τους! Φρόντισε να μας στείλει το ΑΝΤΙΔΟΤΟ της πολιτικής και ηθικής διαφθοράς της κοινωνίας, που επήλθε σαν επακόλουθο των «αχρείαστων» δανειακών συμβάσεων. Και μη πάει το μυαλό σας σε ΕΜΒΟΛΙΑ… παραγωγής ΜΟΝΣΑΤΟ, τα οποία με μεγάλη ευκολία δέχτηκε να εισάγει ο τότε Υπουργός Υγείας… και με το αζημίωτο βέβαια! Υποχρεώνοντας έτσι τους απληροφόρητους γονείς να δίνουν στα παιδιά τους για πάσα νόσον και… γενικώς σε υγιείς μαθητές δήθεν για πρόληψη. Αποδείχτηκε όμως πως μόνο για ΙΑΣΗ δεν χορηγούντο!

Το Αντίδοτο σήμερα δεν είναι φαρμακερό παρασκεύασμα άγνωστης περιεκτικότητας και ωφελιμότητας για τον ανθρώπινο οργανισμό. Είναι ένας ξεχωριστός Έλληνας, που μας έστειλε ο καλός Θεός μας, για να μας στηρίξει τώρα, που οι πολίτες της Ελλάδας υποφέρουν οικονομικά και ψυχολογικά και το ΕΘΝΟΣ οδηγείται σε εξαφάνιση. Είναι ένας διεθνώς αναγνωρισμένος επιστήμονας, που οι γνώσεις του είναι το «φάρμακο» που χρειάζονται οι Έλληνες για να ξεπεράσουν την ΚΡΙΣΗ. Είναι μια ολοκληρωμένη προσωπικότητα ανθρώπου με ψηλό βαθμό διανόησης που οι πνευματικές του κεραίες συλλαμβάνουν και μεταδίδουν μεγάλες ροές ΑΓΑΠΗΣ κι ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ στους έχοντες ανάγκη αυτών των ευεργετικών συναισθημάτων.

Και το όνομα αυτού ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΟΥΡΟΥΤΗΣ! Τον γνωρίσαμε εν… δράσει στην διάρκεια της πρόσφατης παρουσίασής του. Οι εντυπώσεις μας; Ο κατάλληλος άνθρωπος την κατάλληλη στιγμή στην κατάλληλη Χώρα. Αυτό που περίμεναν οι Έλληνες, για να πάρουν όση θετική ενέργεια χρειάζονται για να ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΝ δυναμικά στην Κατοχή. Η θεατροποιημένη παρουσίαση των ιατρικών και φιλοσοφικών γνώσεών του και με χιουμοριστική διάθεση δοσμένες συγκίνησε βαθιά τις καρδιές των θεατών, που σαν μαγεμένοι απ’ την δυναμική προσωπικότητά του τον παρακολουθούσαν με εκκλησιαστική ευλάβεια. Κι εκείνος αεικίνητος κι ακούραστος και με συγκροτημένο λόγο και με αμεσότητα ενημέρωσης επί τρίωρο χωρίς να μειωθεί το ενδιαφέρον, έδωσε στο κοινό, που τον χειροκρότησε ενθουσιασμένο μια γερή δόση ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ.

Οι διεθνείς σπουδές του στην ευρύτερη επιστημη και οι τίτλοι του ωχριούν μπροστά στον μεγαλύτερο τίτλο που μπορεί να απονεμηθεί σε επιστήμονα. Αυτόν της ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ. «Κανένας γιατρός ή επιστήμονας  δεν μπορεί να θεραπεύσει ασθενή, αν δεν του δείξει το ενδιαφέρον του και δεν σκύψει πάνω του σαν άνθρωπος» είναι η συνήθης έκφρασή του. Το μεγάλο του ΟΡΑΜΑ είναι να επισημαίνει το αληθινό ΝΟΗΜΑ της Ύπαρξης και το μέγεθος της ΣΗΜΑΣΙΑΣ της ανθρώπινης ζωής. Και νοιώθει ανείπωτη χαρά, όταν βλέπει ανθρώπους να σφίζουν από ευεξία. Αυτός είναι το τελικός στόχος του στον οποίο είναι ΤΑΜΕΝΟΣ και με πλήρη συνείδηση αφιερωμένος. Η εθελοντική προσφορά του είναι η επιμόρφωση για θαρραλέα αντιμετώπιση της ΚΡΙΣΗΣ.

Το έργο του «μηνυτή-επιστήμονα» Μουρούτη διαπνέεται απ’ την Φιλοσοφία της Αγάπης και πυρήνας του είναι η έμπρακτη συμπαράσταση στον συνάνθρωπο. Διακατέχεται από μια ανιδιοτελή και ολοκληρωτική διάθεση προς το «ευ ζήν» και επί τούτου καλεί κάθε συνάνθρωπο, όχι μόνο επιστήμονα αλλά οποιονδήποτε νοιώθει ότι έχει να προσφέρει, να «ενώσουμε» χέρια βοηθείας κι αρωγής, απαγκιστρωμένοι από διαφοροποιήσεις σε εθνικό, πολιτικό, θρησκευτικό και ιδεολογικό επίπεδο, αξιοποιώντας τα ταλέντα, τον χρόνο και την δυναμική που ο καθένας μας έχει, προς Ανάταση και μετουσίωση της Ανθρωπότητας.

Επιστρέφοντας με την οικογένειά του στην Ελλάδα πριν λίγα χρόνια, δημιούργησε και διευθύνει το Ινστιτούτο ΝΕΑ ΖΩΗ, έναν Οργανισμό που βασίζεται στην εθελοντική προσφορά των υπηρεσιών των μελών του με επιστημονικό, εκπαιδευτικό κι ενημερωτικό χαρακτήρα. Βασικός σκοπός του είναι να φέρει κοντά γιατρούς, επιστήμονες ανθρώπους από διάφορα πεδία και τομείς κι απλούς ανθρώπους σε μια διεπιστημονική συνεργασία και προσπάθεια, να προάγουν την ΕΡΕΥΝΑ, την έγκαιρη πρόληψη ασθενειών και την ενημέρωση και διάδοση γνώσης για αυτά τα θέματα. Απώτερος στόχος είναι η αναδιάρθρωση, η εμβίωση και εμφώλευση της Ομορφιάς για την ΑΛΗΘΕΙΑ και τη ίδια την ζωή του καθημερινού ανθρώπου, που θα τον οδηγήσει στο να πάρει την ευθύνη για τον εαυτό του στα ίδια του τα χέρια. Ο χαρισματικός επιστημόνας είναι διαθέσιμος για όλους τους Έλληνες που τον χρειάζονται και θα τον βρουν στο διαδίκτυο. Εμείς απλώς τον προτείνουμε.

«Ἀφοῦ ὁ Θεὸς ὑπέγραψε τὴν ἐλευθερία τῆς Ἑλλάδος, δὲν παίρνει πίσω τὴν ὑπογραφή του..Καὶ ὅταν ὁ δίκαιος Θεός μᾶς βοηθάει ποιὸς ἐχθρὸς μπορεῖ νὰ μᾶς κάνει καλά;».
Θ. Κολοκοτρώνης

 

Για εμάς

Ο Κωνσταντίνος Μουρούτης

Ο Κωνσταντίνος Μουρούτης

Read More
Ποιοί είμαστε

Ποιοί είμαστε

Read More
Δράση

Δράση

Read More
Όραμα

Όραμα

Read More

Εγγραφή στο Newsletter

 

Επικοινωνία
Dr. Mouroutis Konstantinos
Επίσημη και μοναδική ιστοσελίδα
In English