«Αετός εν νεφέλαις δηλονότι..Αετός μυίας ου θηρεύει.»

«Αετός εν νεφέλαις δηλονότι..Αετός μυίας ου θηρεύει.»

Ευχαριστήριο εις στα Hoaxes του διαδικτύου..
( και σε όλους εκείνους που ίσως τους πιστεύουν..)

Εν τη προαιρέσει η μοχθηρία και το αδικείν…Κακός είναι ο άνθρωπος που του αρέσει να ντροπιάζει τους άλλους..ΓΙΑΤΙ;!
Οι κακοί ξαφνιάζονται πάντα όταν συναντούν ανθρώπους ικανούς και ταυτόχρονα καλούς..Η κακολογία είναι το ξαλάφρωμα της κακοβουλίας και οι άνθρωποι αυτοί φθονούν και μισούν. Είναι ο δικός τους τρόπος να θαυμάζουν.
Ο κακός μοιάζει με το κάρβουνο, που άμα δε σε κάψει, θα σε μουντζουρώσει…αυτό προσπάθησαν και μέχρι τούδε,πασχίζουν,αδίκως,αγωνιζόμενοι να το καταφέρουν προς εμάς,διότι όταν βλέπουν πως ο λαός,ο απλός πονεμένος κόσμος ,δέχεται το Μήνυμα και αγκαλίαζει το μηνυτή,θυμώνουν, και επειδή ΔΕΝ μπορούν να επιτεθούν στα επιχειρήματα του,ορμούν ως κύνες στον άνθρωπο,μουντζουρώνοντας τον..
Δεν γνώριζαν όμως αυτοι οι μετρημένοι εις τους δακτύλους της μιας χειρός, μαζί με τους δορυφορικούς κεντρομόλους τους , οτι με τη κάλυψη, απόκρυψη και παραλλαγή που μας «μουντζούρωσαν», ΒΟΗΘΟΥΝ στο ¨Εργο που Ο Θεός μας δίδει να κάνουμε!!Σας ευχαριστούμε εκ βάθους καρδίας!!

Όσο πιο ψηλά πετάμε, τόσο πιο μικροί φαινόμαστε σ’ αυτούς που δεν μπορούν να πετάξουν…

-Ευχαριστώ για τα ψευδή «νέα» περι των διαπιστευτηρίων και επιστημονικών μου σπουδών που αναγγείλατε,
(έχουν κατατεθει στον εισαγγελέα αντίγραφα σπουδών,διατριβών και ερευνών μου ,εδώ και καιρό)….

-Ευχαριστώ για τα αναλήθή στοιχεία περι των ακαδημαικών μου παραστάσεων( έχουν δοθεί στις Αρχές καταθέσεις φοιτητών μου και αντίγραφα των πτυχίων που παρέλαβαν απο τα πανεπιστήμια που δίδαξα)..

-Είμαι ευγνώμων για τα αναξιόπιστα δεδομένα για το ΠΟΥ και ΑΝ εργαζόμουνα τόσα έτη στο εξωτερικό,(κατατέθηκαν στις αρμόδιες Αρχές, τα αποδεικτικά την μισθαποδοσίας στο κέντρο ερευνών που εργαζόμουν 10 έτη,μαζί με τις συστατικές επιστολές για το ηθος και την αξία μας, απο τη ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ του κέντρου Ερευνων-GSI)…

-Αγαλλιάζω απο ευφροσύνη για τους γρύπους και λιβελογραφήματα σας για τη μορφή και βαθμό «απάτης» οικονομικής ,που έπραξα,υποτίθεται, εναντιόν του δημοσίου κοινού
(πραττόντας τέτοια, θελήσατε να κινήσετε τις Νόμιμες Αρχές εναντίον μου..) , η έρευνα διεξήχθη και ολοκληρώθηκε και ΙΔΟΥ! δεν ευρέθη κάτι μεμπτό-αξιο εννόμων συμφερόντων, δε χρωστώ σε κανέναν και τίποτε και πιοτερό απο όλα..δεν προσπορίστηκα παράνομα κάτι απο κάποιον (σε πέισμα των ορφανών φερεφώνων σας)..

-Σας είμαι αιώνια υποχρεωμένος για τις ΨΕΥΔΕΙΣ δηλώσεις συμμετοχής που ΕΣΕΙΣ κάνατε στην δική μας ιστοσελίδα με σκοπό, να δείξετε πως παρανόμως ,χρηματιζόμεθα χωρίς να έχετε ουδεμία επίγνωση για το πως λειτουργεί μια συμφωνία με τουριστικό φορέα,(ποιός είναι ο ΨΕΥΤΗΣ παρα εκείνος που ενσυνείδητα ΠΡΑΤΤΕΙ το ΨΕΜΜΑ για να δημιουργήσει διαστρεβλωμένη εικόνα για κάποιον;!)..όπως και τις συχνές σας εμβολές -ερωτήσεις με e-mails προσποιούμενοι οτι είστε: άλλοτε δημοσιογραφοι απο τη Βραζιλία, ασθενεις με καρκίνο , οπαδοί μας που μας «θαυμαζετε» ,προσπαθώντας να κλέψετε έστω και μια φράση για να την χρησιμοποιήσετε ( όπως ξέρετε να πράττετε..) εναντίον μας,στρεβλωνοντας το νοημα απο ολοκληρη τη σκέψη..ή απλά στέλνόντας μηνύματ αή τηλεφωνόντας και υβρίζοντας με τέτοιο ανάρμοστο τρόπο που αποκλείεται αυτοι που το έπραξαν να ανήκουν στην τάξη των ανθρώπων…

-Φιλευσπλαχνία γεμάτος θα είμαι εις τους αιώνας για τις απροκάλυπτα,κατάπτυστες και χαμερπές σε ήθος, (δε γνωρίζετε καν την έννοια του όρου τούτου..), συνεντεύξεις σας με τη δόλια τη μάνα της Μαρίας ,χειραγωγούντες το συναισθήματα και βιαζόντας εναν πονεμένο άνθρωπο να βρεί ,αποδιοπομπαίο τράγο ως θύμα τραγικών συνεπειών μιας νόσου..η αιδώ δεν αρμόζει καν στην ύπαρξη σας (είναι στα χερια της Δικαιοσύνης συνομίλιες με τη μακαριστή Μαρία καθως και ΕΝΟΡΚΕΣ καταθέσεις απο ανθρωπους που ηταν στο ΙΔΙΟ πρόγραμμα με τη αποθανούσα και δήλωσαν επακριβως το ΤΙ και ΠΩΣ φέρθηκα και είπα στην φίλτατη Μαρία ..θα χαρώ τα μάλα να γίνει ΑΡΣΗ τηλεφωνικού απορρήτου)…
Τα περι καρκίνου και ιάσεως ,εσει είστε οι τελευταίοι που θα μπορούσαν να εκφέρουν γνώμη.,..

– Η αγαλλίαση μου φτάνει στο ζενίθ προς εσάς για την στρεβλή και ψευδότατη μεταφορά προς το κοινό οτι, ο υποφαινόμενος είναι ο «ηγέτης» των αντιεμβολιαστών στην Ελλάδα,(με τις τρομερές συνέπειες για την δημοσία υγεία..μα πόσο τρυφερό να νοιάζεστε για αυτήν! μεριμνήστε πρωτίστως για την ιδική σας και ύστερα δείξτε και το ενδιαφέρον για τους λοιπούς..).Υπάρχουν εμβολιοφρονούντες και πουθενά «αντιεμβολιαστές»..Εσεις δημιουργείτε όρους και στιγματισμούς..και οταν δεν εχετε γνωση δεν εχετε δικαιωμα στη Γνώμη..

– Αέανα θα εγκωμιάζω το ρόλο σας που, ως ερπετά που προσκόλλησαν φτερούγες,τηλεφωνείτε και αποστέλετε χαφίεδικα μηνύματα τρομολαγνείας σε ραδιοφωνικούς σταθμούς( Ραδιο Ενημέρωση), σε Ιδρύματα (Πανεπιστημιο «ΙΩΝΙΑ»,κο Μπελλέ), και σε ΚΑΘΕ ΜΕΡΟΣ οπου το ίχνος των ποδών μου πηγαίνει( στα Χανιά,προσφάτως και ουχί μόνο)..ακολουθείτε στη σκιά, (που αλλού να πάτε ..απο τη στιγμή που δεν έχετε ΦΩΣ μέσα σας;!!),προσπαθώντας να σταματήσετε τη φωνή που βοά…Αλήθεια ΓΙΑΤΙ τόσο μένος και μίσος;! ( ίσως είναι φόβος και θρυμματισμένος θαυμασμός..)

-Υποκλίνομαι στην ανυπέρβλητη εγωπάθεια σας στο να βάζετε καρικατούρες( mad scientist etc) στο μάτριξ του διαδικτύου για να χλευαζουν και να σπιλώνουν τα λεγόμενα μας..Εμείς τουλάχιστον έχουμε κατι να προσφέρουμε στο κόσμο και μιλούμε ανοιχτα και ΦΑΝΕΡΑ…Ποια είναι η δική σας αρωγή;!Νομίζετε οτι θα σας θυμάται ως ωφελος η ιστορία ή μαλλον ως εφιάλτες της κοινωνίας;

-Γονυπετής ασπάζομια τη αβρότητα σας καθώς και εκέινου του οργάνου της «τάξεως» που , με τόσο ζήλο και αγωνία ,νοιαζεται για το κοινό καλό έτσι ώστε ορμωμενος απο καθαρά,αμιγή και άδολα κίνητρα προεβει σε «μηνυση» διοτι ο ιδος μη γνωριζοντας προσωπικα τον υποφαινομενο ( αλλά πολυ καλά εσάς..) θεώρήσε οτι είναι ο terminator της διαφθορας και απατης και ως νεος «αδιαφθόρος» αγωνίζεται να καθαρισει τη κοινωνια απο μιάσματα όπως ημείς..Sanctas Simplicitas!

– Πως να μην θέλω να σας ασπαστώ εκ βάθους καρδίας για τη σπορά του φόβου περι μύησης σε «αιρετικές» ,παραθρησκευτικές οργανώσεις και συνασπισμούς( οχι της Αριστεράς!). Πως γίνεται ,οι ίδιοι εκείνοι που ,υποτιθέμενα, προσπαθώ να μυήσω τον «αφελή» κόσμακη στην αιρεση τους..με αποτάσσουν και με αποκυρήσσουν( οι ίδιοι τους δυστυχώς,έρμαια των περιστάσεων)..Μάλλον νοιάζεστε και εδω για την Πίστη του Ελληνα..εσεις οι ιδιοι α-θρησκοι,α-θεοι,γελιωποιούντες τον Χριστό και μη έχοντας καμμία πίστη μα αυτη μονάχα του μαμμωνά ,αργυρώνητοι και εκμαυλισμένοι απο χαμερπές ηδονές….φιλήδονοι μάλλον παρά φιλόθεοι ,εχοντες μορφή ευσέβειας ,αρνούμενοι τη Δυναμη αυτής..

Απο τη στιγμή που όλα έχουν πάρει την Οδό της Δικαιοσύνης ,ησυχάστε,έχετε Πίστη,(μάλλον η έννοια αυτή εκπίπτει απο τους μετωπιαιούς λοβούς υμών..) στις Νόμιμες Αρχές και ,εν ευθέτω χρόνω ..θα συναντηθούμε (ΑΜΗΝ!) ίσως Κάπου, Κάπως Κάποτε..εντός των εδράνων..Θα χαρώ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να σας δω δια ζώσης και να σας σφίξω το χέρι απο ευγνωμοσύνη!!

Εν κατακλείδι..ΠΟΙΟΣ είναι αληθινά ο λόγος που κοπτέσθε για τη «δράση » μας στην Ελλάδα;!Γιατί φοβάστε τόσο πολύ;! Γιατί τόσο περίτεχνα φτιάξατε ενα τέτοιο διαθλασμένο πρίσμα έτσι ώστε , να κάνετε δυσχερές στον απλό κόσμο να έχει πρόσβαση στην διακίνηση των Ιδεών ,μα απώτερο σκοπό και στόχο τη προβολή έκεινων των «ειδήσεων» που είναι συμφέρουσες σε σας ( και σε εκείνους που τοσό πιστά υπηρετείτε με γλείωδη τρόπο)..Προσπαθήσατε να χλευάσετε το έργο μας-ΑΠΟΤΥΧΑΤΕ!Αγωνιστήκάτε να αντιταχτείτε στη διακονία μας-ΧΑΣΑΤΕ! Τώρα το μόνο που σας μένει είναι να αποδεχτείτε την ΗΤΤΑ σας-Αργά ή γρήγορα θα το πράξετε..Περιμένουμε!
Την αλήθεια την «φτιάχνει» κανείς ακριβώς όπως φτιάχνει και το ψέμα.

De minimis non curat praetor…Ο αντίλογος μ’ ανάθρεψε, με πότισε το μίσος…

Έχω μάθει στη ζωή μου ότι είναι οι αδύναμοι που είναι ανελέητοι και πως την ευγένεια θα πρέπει να την περιμένουμε μόνο από τους δυνατούς.Οι μεγάλες ψυχές δεν είναι εκείνες που έχουν λιγότερα πάθη και περισσότερες αρετές από τις κοινές ψυχές, αλλά εκείνες που έχουν μεγάλoυς στόχους.
Υπάρχουν μόνο τρία πλάσματα άξια σεβασμού: ο ιερέας, ο πολεμιστής, ο ποιητής. Να γνωρίζεις, να σκοτώνεις, να δημιουργείς…εσεις ακόμη δεν ανήκετε σε καμμία απο αυτές τις θέσεις..ουτε γνωριζετε ,ουτε μπορειτε να σκοτωσετε κατι, μα ουτε και να δημιουργησετε μπορείτε!!
Να μπω στη φυλακή ποθείτε;Να πεθάνω θέλετε; Θα έλεγα όχι, αγαπητοί μου. Κανένας Μουρούτης και δη ο Κωνσταντίνος του Νικολάου δεν θα επέτρεπε να συμβεί κάτι τόσο τετριμμένο στον εαυτό του!

Οι φάροι δεν τρέχουν στις ακτές ψάχνοντας ποιο καράβι να σώσουν, απλά στέκονται και φωτίζουν…η διακονία μου σε αυτή τη γή και όσο Εκείνος με προστάζει,είναι απλά τουτη:
Να εμφυσήσω ΑΝΘΡΩΠΙΑ σε θέματα που τα έχουμε ρίξει στη λάσπη και πάσχουμε απο επιλεκτική αμνησία..
Πόσο νοιάζεστε για το τόπο τούτο ,τη Πατρίδα και τον Ελληνα,φαίνεται ήδη..
«Χρωστάμε σ’ όσους ήρθαν πέρασαν,θα ‘ρθουν, θα περάσουν.Κριτές θα μας δικάσουν οι αγέννητοι, οι νεκροί.»

«Ακούστε. Εγώ είμαι ο γκρεμιστής, γιατί είμ’ εγώ κι ο κτίστης,ο διαλεχτός της άρνησης κι ο ακριβογιός της πίστης.»

Ο Επίγειος σκοπός της ύπαρξης μου είναι να κάνω το ΘΕΟ να χαμογελά..και εσείς με βοηθήσατε σε αυτό,θαυμάστε πόσο κόσμος έρχεται κοντά μας ,εξαιτίας σας!!..Σας ευχαριστώ!!Δεν μπορείτε να το σταματήσετε! Μην Γίνεσθε Θεομάχοι..
Με εκτίμηση σε εκείνους που με μισούν,εχθρεύονται,χλευάζουν και καθυβρίζουν..

«Ό,τι αγαπώ γεννιέται αδιάκοπα,Ό,τι αγαπώ βρίσκεται στην αρχή του πάντα.»
Γνώρισα την Αγάπη Του,σ’ έζησα πια, Ζωή!

«Λάβετε λοιπόν φάγετε,τουτο εστί το σώμα & το αίμα μου, το Σώμα και το Αίμα του Κωνσταντίνου Μουρούτη,ενος απλού,Πελλοπονήσιου φτωχόπαιδου απο τη Μακεδονία..που εμάθε στη Μεγάλη Σχολή του Αγώνα μονάχα τούτα τα γράμματα:
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!!»
(εμπνευσμένο απο το Ρίτσο τιμής ένεκεν για τον ήρωα Γ.Αυξεντίου)

«A Hellenic HOAX?»Ο δεκάλογος και πλεον της διαφθοράς των φαρμακοβιομηχανιών..( και όχι μόνο..)

«A Hellenic HOAX?»
Ο δεκάλογος και πλεον της διαφθοράς των φαρμακοβιομηχανιών..( και όχι μόνο..)
Inline image 1
Αυτές τις μέρες και αμέσως μετά τα 2 συλλαλητήρια( έρχονται και άλλα..) ήρθε επιτέλους στην επι-φάνεια η μεγάλη δολοπλοκία της Novartis με πολιτικούς ,γιατρούς και λοιπούς γνωστούς -αγνώστους,κουκουλοφόρους,δορυφόρους του εκάστοτε συστεμικού παρα-κράτους,κυβερνητικού ,αντιπολιτευτικού και γενικευμενου κοινοβολευτικού σχήματος..
Βέβαιο είναι οτι ΟΛΟΙ εστιάζουν στο ΠΟΙΟΣ πήρε ΠΟΣΑ..Ουδεις ομως ενδιαφέρεται ( και δη η Δικαιοσύνη..) ΓΙΑΤΙ γίνεται αυτο..και δυστυχως θα συνεχιζει να γινεται και να αυξάνει με μαθηματική πρόοδο.
Η απληστία, εγωκεντρισμός,πλήρης απουσία ηθικών και ανώτερων αρχών και αξιών,η προσωπική αυταρεσκεία -αυτο προβολή, δίψα για εξουσία,λαγνεία για επιβολή,εξαφάνιση προσωπικής ελευθερίας και δικαιωμάτων,επικυριαρχία στο οικονομικό και πολιτικό process,ιδεοκαταναγκασμοί και επιβεβλημένες πρακτικές επιτασσόμενες «άνωθεν»( βλέπε 4 μνημόνια..) καθώς επίσης και η άναρχη υστεροβουλική υστεροφήμία,αποτελούν μερικές απο τις αιτίες που τέτοια γεγονότα και πρακτικές συνεχίζουν εως συντέλειας αιώνος..
Αυτό που συμβαίνει ειναι η κορυφή του παγόβουνου..το κύριο μέρος δε πρόκειται ποτέ να αποκαλύφθει και δη απο αυτους τους ανθρώπους που ξεπουλούν κάθε έννοια εθνικής και θρησκευτικής ενότητας και ταυτότητας( αρθ.16 ΕΣ).
Σας παραθέτουμε 10 + 5 τρόπους που η σύνχρονη φαρμακοβιομηχανία διαφθείρει τα μάλα.. τα πάντα επι πάσει..
15- Οι τιμές των φαρμάκων «αυξομειώνονται κατά τη διάρκεια του έτους..αυξηση εως και 1000% σε σχέση κόστους -αγοράς!
14- Ο ιατρός μπορέι να σας δώσει φάρμακα που..δε τα χρειάζεστε!
Και αυτο γινεται διότι πίσω απο τη συνταγογράφηση βρίσκεται η βιομηχανία φαρμάκων έτοιμη να «βραβεύσει» τον εξαίρετο επιστήμονα για το ήθος του..
13- Οι φαρμακοβιομηχανίες υπερκέραζουν την έρευνα με το marketing! Το κόστος για διαφήμιση-προώθηση ενος φαρμάκου ειναι πολλάκις μεγαλύτερο απο εκείνο της έρευνας του,Γιατί;!
12- Πολλές φαρμακοβιομηχανίες εχουν ΗΔΗ επι,- και καταδικαστεί γαι εξαπάτηση,διαθορά και χρηματισμό απο αρκετά δικαστήρια.Η AstraZeneca έλαβε πρόστιμο $340 δολλάρια γιατι «διδάσκε» τους ιατρούς ΠΩΣ να εξαπατούν το σύστημα υγείας( medicare).
11- Οι 5 πρώτες βιομηχανίες φαρμάκων έχουν ΑΕΠ μεγαλύτερο απο αρκετές χώρες! Οι 5 πρωτες (Johnson & Johnson, Roche, Pfizer, Novartis and Merck) , καταλαμβάνουν τέτοια ποσά που..αληθινά σε πιάνει πονοκέφαλος!( δειτε γράφημα).Ισως η κυβέρνηση μας τώρα, με τους αδιάθορους ,εντιμότατους πολιτικούς να το τελειώσει αυτο το ζήτημα εδω στην Ελλάδα..
Inline image 2
10-Η δύση ξοδεύει περισσότερα για την υγεία απ’οτι όλοι οι άλλοι μαζί.Το 2002 μονο στις ΗΠΑ ξοδεύτηκαν πάνω απο $200 δισ δολλάρια για αυτά τα θέματα!
9- Πολλά απο τα «νέα» φάρμακα δεν είναι καθόλου «καινούργια»!
Ενα καλό παράδειγμα είναι το σκευάσμα Nortriptyline.Εξαρχής πωλείτο ως αντικαταθλιπτικό αλλά επειδή δεν απέφερε σε πωλήσεις το δίδουν ως φάρμακο γαι ημικρανίες!
8- Εκμεταλεύονται τις υποανάπτυκτες χώρες..Γιατί;! Επειδή τόσο οι κυβερνήσεις αυτών δεν ενδιαφέρονται για το λαό τους
(σας θυμίζει κάτι αυτο;) και επειδή εκει μπορούν να τρέχουν τα πειραμάτα τους χωρίς νομικές συνέπειες..
7- Η Δύση καταναλώνει τα περισσότερα φάρμακα!
Στις ΗΠΑ το 70% των πολιτών ειναι υπο ενα τουλάχιστον σκεύασμα ενω το 20% βρίσκονται με 4 ή 5 φάρμακα! Η Ελλάδα ακολουθεί ..
6- Η αλλαγή της εμφάνισης του φαρμάκου σε κάνει να πιστεύεις πως είναι «νέο»!
Το αντικαταθλιπτικό Prozac έχει «αλλάξει» όνομα και χρώμα και λανσάρεται ως Sarafem απο την Eli Lilly ως σκεύασμα σε νεαρά κορίτσια για το προεμμηνορυσιακό σύνδρομο!Αυτη είναι η «έγκριτη» επιστήμη!
5- Μια ενοχλητική ματιά στους αριθμούς..
Στις ΗΠΑ το 2016 η φαρμακοβιομηχανία δήλωσε κέρδη ύψους $374 δολλαρίων.Οταν το διαλύεις αυτό το νούμερο, σημαίνει πως για κάθε Αμερικανό είναι $1240 ετησιώς και για τη φαρμακοβιομηχανία ανα μήνα $103 κατα κεφαλή!Ο κάθε Αμερικανός χώνει στη τσέπη της βιομηχανίας καθε μέρα $3.50 δολλάρια..Εδω στην χώρα μας..κάντε τα μαθηματικά..οταν και ΑΝ βγουν τα ποσά ..υπάρχει και ο νομος περι ευθύνης υπουργών..αρθρο 86..το ψηφισαν ΟΛΟΙ τους..
4- Οι φαρμακοβιομηχίες δείχνουν στους πωλητές τους πως να λένε ψέμματα..
Οι γιατροί διαβάζουν ( αν το κάνουν και αυτό..) ιατρικές εφημερίδες και περιοδικά..δεν έχουν το ΧΡΟΝΟ να μελετήσουν προσωπικά..δέχονται δια «πίστεως» οτι γράφεται εκει..Ακούγεται λογικό,φαίνεται λογικό ,μάλλον θα είναι λογικό..Οχι δεν είναι!!
3- Τα συνταγογραφούμενα φάρμακα σκοτώνουν!
Μόνο εδώ στην Ελλάδα οι πλείστοι των ιατρών δεν κάθονται να ΕΞΗΓΗΣΟΥΝ στους ασθενείς οτι κάθε φάρμακο έχει επένεργειες ήπιες ( πολύ συχνά),σοβαρές( συχνά) και θανατηφόρες( σπάνια) ,οπως το CDC & ECDC και η λοιπή επιστημονική κοινότητα λέει…Τα εμβόλια μάλιστα είναι ΦΑΡΜΑΚΟ ..άρα έχει ολες τις παραπάνω επενέργειες!Αυτό δεν λέγεται ,ουτε ακούγεται πουθενά..
2- Ασύστολη δωροδοκία..
Αν πιστεύετε πως οι πολιτικοί δεν λαμβάνουν χρήματα,έχετε σίγουρα «διαταραχή πολιτικής ορθότητας»! Η εταιρία GlaxoSmithKline έδωσε $500 δολλάρια(!) μονο σε δωροδοκίες!!Μονάχα εκεί!Σε ποια χώρα; Στη Κίνα με πολιτικούς,γιατρούς, ειδικούς υγείας και άλλους ταγούς για να μπορέσει να «σπασει’ το GalaxySwitchPine και να έχει μεγαλύτερο κομμάτι στη πίτα της αγοράς!Εδώ στην Ελλάδα ..οι πολιτικοί μας είναι υπερανω υποψίας..οπως και η ιατρική κοινότητα..
1- Ο αριθμός των αντικαταθλιπτικών είναι..Καταθλιπτικότατος!!
Παγκοσμιώς τα τελευταια 20 χρόνια εχει εκτοξευτεί ο αριθμός,ποσότητα και συχνότητα ψυχικών «διαταραχών»,με την ίδια αυξηση εμφάνισης φαρμάκων και επιπλοκών αυτων( δείτε ποσοστά αυτοκτονιών..).Ο ετήσιως τζίρος απο ψυχότροπα φάρμακα είναι περίπου $400 δις.δολλάρια!
Καθόλου παράξενο πως ο κόσμος παέι απο το κακό στο χειρότερο..
Ίσως γίνει πιο κατανοητό γιατί υφίσταται όλη αυτή η μενόμενη διωκτική, μανία αποσίωπησης φωνών που κόντρα σε τούτο το διεφθαρμένο σύστημα,στέκονται απλά,ταπεινά και με ειλικρίνεια και λαλούν την Αλήθεια με Αγάπη..
Δύο πράγματα γεμίζουν την ψυχή μου θαυμασμό κι’ ευλάβεια πάντοτε καινούργια και μεγάλη…ο έναστρος ουρανός παν’ από μένα κι’ ο ηθικός νόμος μέσα μου. Αυτά τα δύο πράγματα…τα βλέπω μπροστά μου και τα συνδέω άμεσα με τη συνείδηση της ύπαρξής μου..
Ιδού ίσταμαι ..δε μπορώ να πράξω άλλο τί..Είθε ο Θεος να με ελεήσει να συνεχίζω μέχρι τέλους πιστός και ταμμένος..
Για ένα πράγμα σίγουρα εγω δεν έπραξα ποτέ..να εξαπατήσω συνάνθρωπο μου για να προσπορίσω προσωικό ,οικονομικό ή άλλο ώφελος..πολύ περίσσότερο να βλάψω ξένη περιουσία ανθρώπου..ΠΩΠΟΤΕ!!
Τη ψυχή μου στο Θεό τη δίδω ..τη φωνή της ύπαρξης μου στο Λαό τούτο χαρίζω..
Με σεβασμό,
Dr.Κων/νος Μουρούτης

Ασθένειες,Έρευνα και διαφθορά..

Η Διευθύντρια του CDC (Κέντρου Ελέγχου Νοσημάτων των ΗΠΑ) παραιτείται,αλλά τα αντικρουόμενα συμφέροντα του CDC είναι εκτος ελέγχου!
Πηγή:https://worldmercuryproject.org/…/cdc-director-resigns-but…/

Τα ΜΜΕ ανακοίνωσαν την αιφνίδια παραίτηση(31/01) της Δρ. Brenda Fitzgerald, της ιατρού που απο τον Ιούλιο του 2017 ανέλαβε τη διεύθυνση του Centers for Disease Control and Prevention (CDC). Η παραίτηση επήλθε μετα απο αποκαλύψεις οτι η εν λόγω «επιστήμων» είχε αντικρουόμενα συμφέροντα με μεγαλο πακτωλό χρημάτων προς αυτήν απο καπνοβιομηχανίες ,φαρμακοβιομηχανίες και μετοχές στα του συστήματος υγείας.

ΑΝ και τα ΜΜΕ εστίασαν στην υποκριτικότατη στάση της σε σχέση
(οικονομική) με τις καπνοβιομηχανίες,( θεωρητικά το πόστο της Fitzgerald λειτουργεί αντιθετικά προς τις βιομηχανίες αυτές!!),η ίδια κατείχε συνάμα μεγάλες επενδύσεις(μετοχές) με τους γίγαντες της φαρμακοβιομηχανίας όπως οι Merck & Bayer,!!
Το CDC έχει μακρά ιστορία διαφθοράς και σήψης ενω, θεωρητικά οφείλει να αποτελεί τον φορέα που θωρακίζει & προστατευει τον αθώο πολίτη!(Ποιόν να εμπιστευτείς τελικά;!)

Τόσο η Merck και η Bayer έχουν μεγάλη πείρα να δημιουργούν κόλαφο στην υγεία ενω ταυτόχρονα γίνονται ειδήμονες στο να θάβουν τις αποδείξεις.Η Merck με το Gardasil και τις στατιστικές τους ακροβασίες απέκρυψαν τους κινδυνους του ενώ, η Bayer κατέχει πρωτευουσα θέση στην απάτη έχοντας πληρώσει μεγάλα χρηματικά ποσά στην κυβέρνηση των ΗΠΑ για ιατρικές εξαπατησεις υπερχρεώνοντας στις τιμές φαρμακών όπως π.χ για το αντιβιοτικό Cipro. Η ίδια εταιρία πλήρωσε δεκάδες εκ. δολλάρια ως καταδίκη για την χορήγηση μολύσμένου αίματος σε αιμοφιλιακούς ασθενείς.
Η Julie Gerberding, η ιατρός που ηγείτο στο CDC απο το 2002 εώς 2009
(την ίδια ακριβώς περίοδο που το FDA ενέκρινε το Gardasil της Merck!),έφυγε απο το CDC για να γίνει πρόεδρος στο τμήμα εμβολίων της Merck και μετέπειτα αντιπρόεδρος της ιδιας εταιρίας γαι την Παγκόσμια στρατηγική επικοινωνία!!

Να είστε βέβαιοι πως αυτα ειναι η κορυφή του παγόβουνου και όλοι μας το γνωρίζουμε καλά..Οπότε ..
ΠΟΙΟΣ είναι ο «απατεώνας» ; Ποιός είναι ο «επικίνδυνος » για τη δημόσια υγεία του απλού πολίτη;!Ποιός εξαπατά με πλήρη επίγνωση τον κοινό νού, Ποιός πληρεί πλεόν τα κριτήρια να χαρακτηριστεί ως εγκληματική οργάνωση με διάθεση μαφίας;!
Εκείνοι μάλλον που, φανερώνουν με τα έργα τους οτι οχι μονο δεν νοιάζονται για την ευεξία σας αλλά αντιθέτως καταστρατηγούν κάθε έννοια νομιμότητας, ήθους, δικαιοσύνης και αλήθειας στον βωμό του Μολώχ του κέρδους;!
Ως ακόλουθοι ,υποτελικοί είναι και ολοι εκείνοι οι «επιστήμονες» με τις περίτρανες περγαμηνές & διαπιστευτήρια,αγοράσμένα με αίμα αθώων,με ιδρώτα βασανισμένων και με την αδικία την κατάφωρη των ασθενών..

Πλέον,όσοι πραγματικά θελουν να κάνουν Βήματα για τη ζωή τους σίγουρα δε θα πιστέυουν μερικούς ψυχοπαθείς,εγωπαθείς Μακιαβελιστές της φτηνής προπαγάνδας του διαδικτύου αλλά θα ερευνούν απο μόνοι τους και θα εξετάζουν επιμελώς για το ΑΝ εκείνα που τους δίδονται απο το κραταιό σύστημα,προάγουν την υγεία, την ενότητα, Εθνότητα και Θρησκευτική όπως και Πολιτισμική ταυτότητα( Αρθρο 16 Ε.Σ).

Ολοκληρωνούμε και ως επίλογο παραθέτουμε ενα άρθρο του ψυχιάτρου Κ.Γρίβα για το τι συνέβη με τη γρίπη των χοίρων και με τα διπλά εμβόλια στη Γερμανία..
Να είστε στις επάλξεις! Θα σας δούμε στο 3ημερο για τον Καρκίνο!

Κων/νος Μουρούτης

ΥΓ.
«Η δήθεν επιδημία της γρίπης των χοίρων ..Μια Πράξη Υποκρισίας Και Απάτης!»

ΑΛΛΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ «ΕΛΙΤ»(Celvapan)ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΠΛΕΜΠΑ» (Pandemrix)
Ποιοι κοροϊδεύουν ποιούς;
Η σκόπιμη διάδοση της φήμης περί «επιδημίας της γρίπης των χοίρων το 2009 (που ποτέ δεν εκδηλώθηκε), στην οποία συνέργησε και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, βασικό εργαλείο στο δίκτυο των οργανισμών Παγκόσμιας Διακυβέρνησης, μαζί με την Παγκόσμια Τράπεζα, το ΔΝΤ και τον Παγκόσμιο Οργανισμό Εμπορίου, προκάλεσε αφενός την εκπληκτική αύξηση των κυβερνητικών παραγγελιών τεράστιων ποσοτήτων από τα σχετικά εμβόλια (που αποδείχθηκαν, τελικά, άχρηστα, διότι η «επιδημία» δεν εκδηλώθηκε) και αφετέρου την ένταση των πιέσεων για εφαρμογή μαζικών εμβολιασμών σε όλο των κόσμο, με μοναδικό αποτέλεσμα την εκτόξευση των κερδών των πολυεθνικών εταιρειών που παρασκευάζουν εμβόλια σε βάρος των απανταχού φορολογούμενων.

Στο πλαίσιο αυτό, το 2009, στη Γερμανία πυροδοτήθηκε καθολική οργή όταν διέρρευσε στον τύπο ένα έγγραφο του Υπουργείου Εσωτερικών που αποκάλυπτε ότι οι κυβερνητικές, πολιτικές, στρατιωτικές και «επιστημονικές» «ελίτ» (ή αλήτ) είχαν παραγγείλει για τον εαυτό τους ένα εμβόλιο ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ από εκείνο που είχαν παραγγείλει για τον υπόλοιπο πληθυσμό:
Η αλήτ παράγγειλε για τον πληθυσμό 50 εκατομμύρια δόσεις του εμβολίου Pandemrix της εταιρείας GlaxoSmithKline, το οποίο περιείχε σκουαλένιο, ένα ανοσο¬ενισχυτικά έκδοχο, που οι παρενέργειες του δεν είναι ακόμη πλήρως γνωστές, αλλά συνδέεται βάσιμα που συνδέεται με σοβαρές νευρολογικές διαταραχές, όπως η σκλήρυνση κατά πλάκας, ο ερυθηματώδης λύκος, με νεφροπάθειες,με το διαβόητο Σύνδρομο του Πολέμου του Κόλπου και άλλες εκφυλιστι¬κές διαταραχές. (επισήμανση: Η χρήση του έκδοχου επιτρέπει στην κατασκευάστρια εταιρεία να παράγει γρήγορα περισσότερες δόσεις του εμβολίου, αυξάνοντας τα κέρδη της),
Ενώ, για τον εαυτό της παράγγειλε 200.000 δόσεις του εμβολίου Celvapan της εταιρείας BaxterInternational, το οποίο δεν περιείχε το επίμαχο έκδοχο και συνδεόταν με λιγότερες παρενέργειες. Μεταξύ των «προνομιούχων» που θα κάνουν το εμβόλιο με τις «λιγότερες παρενέργειες» είναι και τα μέλη του προσωπικού του Ινστιτούτου Paul Ehrlich που αποφάσισαν να εφοδιαστεί ο πληθυσμός με το εμβόλιο Pandemrix της εταιρείας GlaxoSmithKline, το οποίο δεν θα κάνουν οι ίδιοι.
Σε μια προσπάθεια να διασκεδάσει τις ανησυχίες του κοινού, ο UlrichWilhelm, εκπρόσωπος της καγκελαρίου AngelaMerkel, δήλωσε ότι: «η γερμανίδα καγκελάριος θα συμβουλευτεί τον γιατρό της τις επόμενες ημέρες και, εάν αποφασίσει να κάνει εμβόλιο, θα πάρει το Pandemrix». (!!!)
Προφανώς, η Καγκελάριος ΆνγκελαΜέρκελ, ορισμένοι πολιτικοί, στρατιωτικοί και άτο¬μα που κατείχαν νευραλγικές θέσεις σε δημόσιους φορείς (όπως το προσωπικό του PaulEhrlichInstitute, του ινστι¬τούτου ιατρικών ερευνών, που είναι αρμόδιο για την έγκριση εμβολίων), είχαν περισσότερα προνόμια από τον υπόλοιπο πληθυσμό.Απο τον Κλεάνθη Γρίβα.

Εγγραφή στο Newsletter

 

Επικοινωνία
Dr. Mouroutis Konstantinos
Επίσημη και μοναδική ιστοσελίδα
In English