«Φυτοφαγία & Εγκυμοσύνη»..

«Φυτοφαγία & Εγκυμοσύνη»..

 

Είναι δυνατόν μια γυναίκα να ειναι ΑΠΟΛΥΤΑ φυτοφάγος, έγκυος και υγιής συνάμα για εκείνην και το σπλάχνο της;!
Η απαντηση ειναι :ΝΑΙ!!
Ενάντια σε εκείνους ίσως τους λιγοστούς που μάχονται ανελέητα να μας πεισουν πως πρεπει να λαμβάνουμε ζωικά υπο-προιόντα,
(μάλιστα στην γραπτή τους ,εναντίον μας,καταγγελία-λίβελο-έκτρωμα-ύβρη,κατεδειχναν και αυτη τη παραμετρο ..ως λειαν «επικινδυνη» για τη δημοσια υγεια την υιοθέτηση μια τετοιας διατροφής..), η έγκριτη και ορθη έρευνα, πλευροκοπά εκείνη την δεινοσαυρική, μη επιστημονική και αναχρονιστική αντίληψη και δόγμα( άραγε ποιος προωθεί και γιατί την αντζέντα αυτή;!),πως..η σωστά οργανωμένη και διατροφικά σχεδιασμένη φυτοφαγική διατροφή είναι ωφελιμη για τις εγγύους χωρις να ενέχει ΚΑΝΕΝΑ κινδυνο για την ιδια και για το αγέννητο ακόμη ,παιδι της!!
( Position Statement form ADA)
Ο Dr. Shannon M. Clark, εκπροσωπος απο το American College of Obstetricians and Gynecologists( με «πτυχία και αναγνωρισμένες περγαμηνές»..) δήλωσε πως δεν υφίσταται ουδεμία έγνοια για το θέμα τουτο..ισως θαβοντα βαθύτερα το Tomahawk του πολέμου με, όχι μία ή δυο έρευνες αλλά με 22(!) έρευνες παρατηρησης( randomized-controlled trials), το ΧΡΥΣΟ ΜΟΝΤΕΛΟ έρευνας στη σχέση αιτίας-αιτιατού..
(και όχι όπως καποιοι «ειδικοί» κάνοντας copy-paste απο το google δείχνουν, στημενες και προσχεδιασμένες μελετες απο γαλακτοβιομηχανίες και συναφή εγκολπώματα που, στόχο και σκοπό έχουν όχι την φανέρωση της Αλήθειας μα ακριβώς το αντίθετο προς ώφελος της δικής τους και των υμετερεων μορφωτάτων ,τσέπης & απολαβής!!)..
Καλό θα ήταν ο καθεις εξ’υμων ..ΠΡΙΝ «πιστέψει» και αμέσως αναπαράξει οποιαδήποτε «ειδηση» και «ανακάλυψη» ( και δη αυτές που κυοφορουνται -εκκολάπτονται σε τέτοιους χώρους..η οποία αναπαραγωγή απο μόνη της.. αποτελει και ενέχει την ΗΘΙΚΗ ΑΥΤΟΥΡΓΙΑ..) ,
να αναλογιστεί-σκεφτεί και αποφασίσει τόσο για εκεινους που παραγουν την «είδηση» μα πολύ περισσότερο για αυτούς που την ..»προάγουν» ..ποιό μπορεί να ειναι το ΚΙΝΗΤΡΟ και ΣΚΟΠΟΣ τους;!!..

Εμείς τουλάχιστον ΑΝΟΙΧΤΑ ,ΟΡΘΑ ,ΑΜΕΣΑ και ΞΕΚΑΘΑΡΑ μεταφέρουμε κατοπιν προσωπικής εντρυφησης και διασταυρωμενης έρευνας το ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ Για τον απλό άνθρωπο στην Προαγωγή-Προωθηση και Ανάταξη της δικής του ευεξίας και ΕΥ ΖΗΝ του,στο ΨυχοΒιοΚοινωνικό μοντέλο της ύπαρξης μας,έτσι οπως νοειται και ορίζεται απο τον ΠΟΥ( Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας).

Ευχόμαστε τα κράτιστα!

Με εκτίμηση,
Κων/νος Μουρούτης

Εγγραφή στο Newsletter

 

Επικοινωνία
Dr. Mouroutis Konstantinos
Επίσημη και μοναδική ιστοσελίδα
In English