«Στη πιο μικρή στιγμή μαζί σου..έζησα όλη μου τη ζωή»

«Στη πιο μικρή στιγμή μαζί σου..έζησα όλη μου τη ζωή»

Μπορείς να είσαι πανέμορφη μέχρι τα 40,ελκυστική μέχρι τα 50 και ακαταμάχητη στην υπόλοιπη σου ζωή!
Βλέπεις πολλούς έξυπνους άντρες με ηλίθιες γυναίκες μα ποτέ μια ευφυή γυναίκα με έναν ηλίθιο άντρα..για αυτο λοιπόν..Αγάπα με όταν το αξίζω λιγότερο γιατί τότε το χρειάζομαι πιότερο!

Μετά από 15 και πλέον έτη ΜΑΖΙ στη κοινή μας πορεία..έμεινες ενώ όλοι οι άλλοι έφευγαν..αυτοί ήρθαν για να πάρουν από μένα ( και πόσα πολλά άρπαξαν ώς όρνεα και τρωκτικά!) ενώ εσύ, απλά να παρα-δώσεις ολάκερο σου τον εαυτό ενώπιον Θεού και ανθρώπων..διότι είναι οι δυσκολίες που ΕΝΩΝΟΥΝ εκείνους που Αγαπιούνται και δεν τους χωρίζουν..
Δυσκολίες οικονομικές, εργασιακές και οικογενειακές,αντιξοότητες εκ των έσω και εκτός, δυσμενείς συνιστώσες στην υγεία, αντιπαλότητα και έχθρα, μίσος και πρωτοφανή ψέμματα σπίλωσης της αξίας και υποστάσεως μας…διαπόμπευση και στιλήτευση της Αλήθειας..λυσσαλέος πόλεμος( που ακόμη μένεται αλλά οι οχτροί έχουν ΗΔΗ χάσει τον πόλεμο τούτο!!) απο διασταυρωμένα πυρά ,»πιστών τε και α-πίστων»…Εσύ όμως ..εκεί..πάντα ένα βήμα πίσω μου και σταθερά κοντα μου εσαεί..σύζυγος,σύντροφος ,συνοδοιπόρος και φίλος,εραστής στη ζωή μα και στο θάνατο γιατί..ο ΄΄Ερωτας και ο Θάνατος έχουν το ίδιο μαχαίρι..
….έπρεπε λοιπόν να φτάσω σχεδόν στα 50 έτη μου για να μου δείξει ο Θεός που δε παύω να λατρεύω ακαταπαύστως, Τι είναι Ευτυχία..
…Ευτυχία στη ζωή τούτη είναι αυτά τα 2 χέρια που θα σε αγκαλιάσουν,ταίσουν περιποιηθούν και κοιμήσουν..θα σε χαιδέψουν και κάποια στιγμή στο ..τέλος θα σου κλείσουν και τα μάτια..βλέπεις φίλε μου..
..Οι Αιώνιες Αγάπες ξεκινούν απο τις ψυχές ΠΡΙΝ τα σώματα αγγίξουν και συναντήσουν το ένα το άλλο..

Ους ο Θεός συνέζευξεν άνθρωπος μη χωριζέτω…κάποιοι έχουν βαριές «αλυσίδες » και δεσμα στο γάμο αλλά..Οι αλυσίδες δεν στεριώνουν το γάμο. Αυτό που δένει δυο ανθρώπους με το πέρασμα του χρόνου είναι νήματα, εκατοντάδες μικρά νήματα…ποιά είναι αυτά;!
Ένας πετυχημένος γάμος σημαίνει να ερωτεύεσαι πολλές φορές, πάντα με το ίδιο πρόσωπο…διότι..Σε έναν ευτυχισμένο γάμο είναι η γυναίκα που συνεισφέρει το κλίμα και ο άντρας που συνεισφέρει το τοπίο.Αυτό είναι το θαύμα που μετατρέπει το φιλί από ηδονή σε καθήκον.

Η αγάπη σου κάνει το χρόνο να περνάει. Ο χρόνος που ζούμε μα όλες τις δυσκολίες κάνει την αγάπη να περνάει όμορφα και γλυκά!
Αν αγάπησες και πόνεσες, αγάπα περισσότερο,
Αν αγάπησες περισσότερο και πόνεσες περισσότερο, αγάπα ακόμα περισσότερο/
Αν αγάπησες ακόμα περισσότερο και πόνεσες ακόμα περισσότερο, αγάπα περισσότερο ώσπου να μην πονάει άλλο…και πόσο πόνεσες έσυ για να με αγαπήσεις;!

Σ’ αγαπώ όχι μόνο γι’ αυτό που είσαι, αλλά και γι’ αυτό που είμαι εγώ όταν είσαι μαζί μου.ΑΝ θα υπήρχε ένας άνθρωπος που θα είχε το απόλυτο δικαίωμα να γράψει ,πεί ή διαδώσει οτιδήποτε εναντίον μου,η αυτή θα ήσουν μονάχα εσύ..Οι λοιποί που γράφουν και σχολιάζουν είναι αδιάφοροι προς εμέ..
DE MINIMIS NON CURAT PRAETOR…
…εσύ όμως εκεί, Κυματοθραύστης όλων εκείνων που επιβουλεύτηκαν εμένα και το έργο της διακονίας μου προς το Θεό και τον πλησίον..ευτυχώς που έπεσε επάνω μου η λάσπη και βρωμιά της κακίας και μίσος για να μπορείς εσύ να με εξαγνίζεις εκ νέου και πάλι..κάθε φορά που τα χτυπήματα γίνονται όλο και πιο λυσσαλέα..εσύ εγέιρεσαι πιο σθεναρά συνετή και με σοφία με νουθετείς..
Ωωω !!πόσο σε αγαπώ αληθινά!Αν σ’ αγαπούσα λιγότερο, θα μπορούσα ίσως να μιλώ γι’ αυτό περισσότερο…

Τα σώματά μας θα χαθούν θα σβήσουν
από μας θα μείνη μέχρι της συντελείας των αιώνων αυτό το “σε αγαπώ” που σου ψιθύρισα στις ώρες τις πιο κρυφές.Ω, η αγάπη δεν υπάρχει για να μας κάνει ευτυχισμένους. Πιστεύω ότι υπάρχει για να μας δείξει πόσα μπορούμε να αντέξουμε.

Γεννήθηκα όταν με φίλησες. Θα Πέθαινα αν ποτέ με παρατουσες. Έζησα για λίγες βδομάδες, όσο με αγάπησες…Συχώρα με, αγάπη μου, που ζούσα πριν να σε γνωρίσω…

Σ’ αγαπώ. Δεν μπορώ τίποτ’ άλλο να πω πιο βαθύ, πιο απλό, πιο μεγάλο!

Στη Μαρία μου..

Υποκλινόμενος σε σένα,

Κων/νος Μουρούτης

Εγγραφή στο Newsletter

 

Επικοινωνία
Dr. Mouroutis Konstantinos
Επίσημη και μοναδική ιστοσελίδα
In English