«Παλεύουμε για ένα Τίποτε που όμως είναι το Πάν.. διότι..Ότι αγγίζει τη ψυχή..ο Νους δε το μαλώνει..»

«Παλεύουμε για ένα Τίποτε που όμως είναι το Πάν.. διότι..Ότι αγγίζει τη ψυχή..ο Νους δε το μαλώνει..»

Στην Ελλάδα μιλούν οι σοφοί αλλά αποφασίζουν οι ηλίθιοι..είχε πει κάποτε ο Santayana..γνωριζέτε γιατί;
επειδή..Ο λαός τούτος δεν θέλει τις μεγάλες ιδέες, προτιμά τις φτηνές αλήθειες.και βρισκόμαστε στο χείλος μιας αβύσσου που,ούτε η καλύτερες ,διασωστικές ομάδες δύνανται πλέον να βοηθήσουν..

«Είναι καταπληκτικός αυτός ο Ελληνικός λαός.Εργάζεται και τα καταφέρνει παντού εκτός από την Πατρίδα του».Ε.About.
Η Ευθύνη δε βαραίνει τόσο τους εγκάθετους εντολοδόχους ξένων και ημεδαπών συμφερόντων που, από τα κέντρα εξουσίας ισοπεδώνουν κάθε έννοια δικαίου και ήθους αλλά..μάλλον εσένα και εμένα..ή μήπως όχι;!

Αισχρόν έστι σιγάν, της Ελλάδος πάσης αδικουμένης…Όλον το έθνος αδικείται, όταν αδικείται ένας μόνος πολίτης……Όστις καταθλίβει τον πτωχόν διά να αυξήση τα πλούτη αυτού, και όστις δίδει εις τον πλούσιον, θέλει ελθεί βεβαίως εις ένδειαν.

Όταν όμως η αδικία γίνεται νόμος, τότε η αντίσταση γίνεται καθήκον! Και όσο ακόμη μας επιτρέπουν να μαχόμεθα δια Λόγου και Ζωής ,ο αγώνας θα συνεχίζεται ενάντια στο γνόφο με Φως και Αλήθεια Αγάπης..Όταν μας αρθούν και οι λιγοστές ελευθερίες μας τότε οφείλουμε να σταθούμε έστω και για μια μέρα Όρθιοι ως τίγρεις παρά εσαεί σκυμμένοι σαν πρόβατα..

Η Παιδεία και η Υγεία ενός ανθρώπου και ενός Έθνους αποτελούν την Κεφαλή Γωνίας επιστήριξης κάθε μορφής Αγώνα,Μάχης ,Κατάκτησης και Αποκατάστασης ζημίας που έχει τελεστεί εις βάρος αυτού.
Αν όμως αυτός ο άνθρωπος ή το Γένος δεν έχει βρει κάτι για το οποίο θα πέθαινε, δεν αξίζει να ζει.Εγω προσωπικά..Είμαι έτοιμος να πεθάνω, αλλά δεν υπάρχει σκοπός για τον οποίο να είμαι έτοιμος να σκοτώσω…και ..Ποτέ δεν αποτυχαίνουν αυτοί που πεθαίνουν για ένα μεγάλο σκοπό.

Ο σκοπός της ζωής είναι να νικιέσαι από ολοένα και μεγαλύτερα πράγματα διότι..Ο νους, από τη στιγμή που θα επεκταθεί στις διαστάσεις των μεγάλων ιδεών, δεν μπορεί να ξαναγυρίσει στο αρχικό του μέγεθος.Οτιδήποτε λοιπόν αξίζει να πεθάνεις γι’ αυτό, αξίζει επίσης να ζήσεις γι’ αυτό.

Μην κάνεις κάτι αθάνατο για θνητούς λόγους.γιατί..Κάθε στόχος είναι μεγαλειώδης μόνο όταν τον επιδιώκουμε με μεγαλειώδη τρόπο.
Προτιμώ να χάσω αγωνιζόμενος για ένα σκοπό που κάποια μέρα θα θριαμβεύσει παρά να νικήσω για ένα σκοπό που κάποια μέρα θα αποτύχει.Εσύ αδελφέ και φίλε μου Έλληνα;

Με σεβασμό,

Κων/νος Μουρούτης

Εγγραφή στο Newsletter

 

Επικοινωνία
Dr. Mouroutis Konstantinos
Επίσημη και μοναδική ιστοσελίδα
In English