«Η Χημειοθεράπεια μπορεί να αυξήσει το καρκίνο και να προκαλέσει μεταστάσεις!»

«Η Χημειοθεράπεια μπορεί να αυξήσει το καρκίνο και να προκαλέσει μεταστάσεις!»

 

Μόλις δημοσιεύτηκε αυτη η ερευνα απο τις ΗΠΑ και με Ελληνα υπευθυνο ερευνητη (Δρ.Καραγιάννης) η οποία, δειχνει πως οταν χορηγειται η χημειο-αγωγή( η λεξη «θεραπεία» ειναι λιγο ιερή για κάτι τετοιο..) που λογικά οφειλει να μειωνει το καρκινο και να οδηγει στην ίαση….αρκετές φορες επεμβαινει στο λεγομενο ογκολογικο «μικροπεριβαλλον» του καρκίνου και οι ουσιες της χημειο-προσεγγίσεως ερεθιζουν τα υγιή κυτταρα να παραγουν μια ουσία -WNT16B- η οποια ωθει σε υπεραυξημενη αναπτυξη των καρκινικών..
( περισσότερα για αυτο διαβάστε εδω:
http://www.medicalnewstoday.com/articles/248661.php…Senior author Peter S. Nelson, of the Human Biology Division at the Fred Hutchinson Cancer Research Center in Seattle).

Αποτελεί μια ηχηρά απογοητευτική κατάληξη οτι αυτο που θεωρητικά γίνεται προς ωφελος να αποβαινει προς ζημία του πασχοντος..
Ακόμη πιο απογητευτικο ειναι το γεγονός γαι καποίους που, ενω οι ιδιοι πασχουν απο τη νόσο αυτή,έχοντας ενα όνομα που ειναι υπο «χάρη» να μην τη βιώνουν οι ίδιοι αλλά..να «κόπτονται και ωρυονται» φαινομενικά για την υγεια των άλλων.. δημοσιευοντας και αναμεταδιδοντας επαισχυντες,συκοφαντικές και αναληθείς διαπομπευσεις περί ζημίας «ασθενών » που άκουσαν γνωμες μη «ειδικών» και έχασαν την μαχη με τον καρκίνο..(απορίας αξιο για το πότε τέτοιες ειδησεις έρχονται στην επιφανεια του διαδικτυου..ακομη πιο παραδοξο ΓΙΑΤΙ οι συγγενεις αυτοι εφοσον ηταν τοσο βεβαιοι για αυτο το οποιο συκοφαντουν..δεν προεβησαν σε καποια ενεργεια αλλα δειχνουν στο γυαλι της οθονης τον πονο τους..)

Αποτελεί τραγωδία για οσους ειναι υπο «χάρη» ( οπως το όνομα τους δειχνει..) να συκοφαντούν,λασπολογούν και κατακερματίζουν οποία αξία και αρετή υφισταται ακομη μεσα μας,διαμελιζοντας καθε ιχνος ήθους και ηθικής ..έχοντας μορφη ευσεβειας ,αρνουμενοι δε τη Δυναμη αυτης..επισυρωντας ανούσια και ανωφελή σχόλια επι θεματων που τοσο αυτοι αλλα και οι γνωστοι-α-γνωστοι «συνεργατες» τους ,»αγρον ηγοράζουν» για θέματα της δικης τους υγειας αλλα και των πλησιον τους ..
Και ενω αυτος ο Λαος και Εθνος ( για τον οποιο τοσο αυτοι αλλά και οι λοιποί ταγοι τους δεν ιδρωνουν καν..) εχει γονατισει απο σπαραγμο και θλιψη..αντι να ενωσουν κατι ..δημιουργουν αντιθέτως διχοστασιες,διχογνωμιες,απωλειες και προσθαφαιρεσεις υπαρξεων..φανερωνοτνας το ΠΟΙΟΝ τους διοτι ..»εκ του περισευματος της καρδίας ,λαει το στομα»..
Καλό θα ηταν να μεινουν στη «φροντίδα» των αδικημενων και ορφανων αυτης της γης και να συνεχιζουν να το πραττουν αυτο με τον ιδιο απαράμιλλο ζήλο και ανιδιοτελεια..Για τα της επιστημης και των περαιτερω..ας τα αφησουν σε εκεινους που εχουν ( ή δεν εχουν..) τα διαπιστευτηρια τα αναλογα..και για αυτα ακόμα, σιγουρα αυτοι δεν ειναι οι «κριτες» επι του θέματος..

Απο το στόμα λοιπον επίσημης,επιστημονικής πηγης και εγκυρότητας,λεγονται τα ανωθεν δημοσιευμενα..Ισως ..καποιοι καλοθελητες θα ητνα πιο φρόνιμο…να ειναι λιγο..λιγο μονο..πιο προσεκτικοι τοσο στους αφορισμους και δογματισμους τους για οτιδηποτε νομιζουν οτι κατεχουν ..και εφοσον ειναι υπο την «σκεπη «μιας τετοιας ασθενειας..ας εχουν κατα νου οτι στην 5ετια ( μετα τη ληξη του πρωτοκόλου..),,ο «αυτοκρατωρ» πασων των ασθενειων..κανει ΣΥΝΗΘΩΣ και παλι μια επισκεψη..
τοτε για μερικους..ισχυει το θλιβερο..
«Ὅταν τὸ ἀκάθαρτον πνεῦμα ἐξέλθῃ ἀπὸ τοῦ ἀνθρώπου, διέρχεται δι᾿ ἀνύδρων τόπων ζητοῦν ἀνάπαυσιν, καὶ μὴ εὑρίσκον λέγει· ὑποστρέψω εἰς τὸν οἶκόν μου ὅθεν ἐξῆλθον·καὶ ἐλθὸν εὑρίσκει σεσαρωμένον καὶ κεκοσμημένον…τότε πορεύεται καὶ παραλαμβάνει ἑπτὰ ἕτερα πνεύματα πονηρότερα ἑαυτοῦ, καὶ εἰσελθόντα κατοικεῖ ἐκεῖ, καὶ γίνεται τὰ ἔσχατα τοῦ ἀνθρώπου ἐκείνου χείρονα τῶν πρώτων.»
Κατά Λουκά Ευαγγέλιο κεφ.11:24-26

Με εκτιμηση

Κων/νος Μουρουτης

Εγγραφή στο Newsletter

 

Επικοινωνία
Dr. Mouroutis Konstantinos
Επίσημη και μοναδική ιστοσελίδα
In English