«Γυναίκες μιάς ..ΑΛΛΗΣ εποχής..»

«Γυναίκες μιάς ..ΑΛΛΗΣ εποχής..»

17103246_279675832465980_4491222566076764878_n

Γυναικί κόσμος οι τρόποι, ουχί χρυσία…Γυναικός εσθλής εστι σώζειν οικίαν…
Τιμής ένεκεν για την εορτή της γυναίκας…πριν καποια χρόνια..υπήρχαν καποιες άλλες γυναικες..που είχαν στη πλατη τα παιδια τους..το βιο τους όλο σε ενα σακκί και ανέβαιναν την ανηφοριά της ζωής χωρις παραπονο και με ΗΘΟΣ αταίραστο..
Καποιος είπε οτι..Μπορείς να κρίνεις το χαρακτήρα ενός άντρα παρατηρώντας την όψη της γυναίκας του…και δεν ειχε άδικο..γιαυτο το λόγο ,Το καλύτερο απόκτημα ενός άνδρα είναι μια καλή σύζυγος!Η χάρις στις γυναίκες ελκύει περισσότερο από την ομορφιά…

Αν μια γυναίκα είναι σιωπηλή, άκου προσεκτικά…εχει πολλα να σου πει φιλε μου.,.Η γυναίκα κλαίει όταν δεν μπορεί να μιλήσει και λιποθυμάει όταν δεν μπορεί να κλάψει…Τα δάκρυα των γυναικών δεν είναι παρά ο ιδρώτας των ματιών.
Μια ωραία γυναίκα προκαλεί ευχαρίστηση στο μάτι, μια καλή γυναίκα προκαλεί ευχαρίστηση στην καρδιά. Η μία είναι κόσμημα, η άλλη είναι θησαυρός,και επειδη αυτές ποτέ δεν χρησιμοποιούν τη λογική, γι’ αυτό σπάνια έχουν άδικο.
Να θυμαστε πως..Τα μάτια είναι τα παράθυρα της ψυχής μιας γυναίκας. Μπορείς να μπεις από εκεί.μονο απο εκει !!
Υπάρχουν τρία πράγματα που προσωπικά πάντα αγαπούσα και ποτέ δεν κατάλαβα: τη ζωγραφική, τη μουσική και τις γυναίκες..Σε ό,τι κάνουν οι γυναίκες, πρέπει ,δυστυχώς,να το κάνουν δυο φορές καλύτερα από έναν άντρα για να θεωρηθούν ότι αξίζουν όσο μισός άντρας. Ευτυχώς, αυτό δεν είναι δύσκολο!
-Εκ γυναικός τα χείρω.
-Kαι εκ γυναικός τα κρείττω.
Τι είναι λοιπόν μια γυναίκα; Άγγελος με φύλο.Τι είναι καλύτερο από τη σοφία; Η γυναίκα.Και τι είναι καλύτερο από μια καλή γυναίκα; Τίποτα!!!
Για αυτο το λογο λοιπόν εν κατακλείδι..Ο Θεός δημιούργησε τον άνδρα, μετά κατάλαβε πως είναι ικανός για κάτι περισσότερο και δημιούργησε τη γυναίκα!!

Πριν απ’ τα μάτια μου ήσουν φως.
Πριν απ’ τον Έρωτα έρωτας
Κι όταν σε πήρε το φιλί,
Γυναίκα-Οδυσσέας Ελύτης

Με σεβασμό προς εσας όλες τις γυναίκες..

Κων/νος Μουρούτης

Εγγραφή στο Newsletter

 

Επικοινωνία
Dr. Mouroutis Konstantinos
Επίσημη και μοναδική ιστοσελίδα
In English