«Ανοσοκύτταρα ΑΠΡΟΣΜΕΝΑ βοηθούν τη καρδιά να χτυπά!»

«Ανοσοκύτταρα ΑΠΡΟΣΜΕΝΑ βοηθούν τη καρδιά να χτυπά!»

Στις μέρες που ζούμε, ΟΛΟΙ γινομάστε «ειδικοί» και πιστευμε οτι τα γνωρίζουμε όλα και έχουμε και το θράσος να ασκούμε κατα-κρίση και κατα-δίκη( πριν ακόμη αυτή γίνει ποτέ..), με την υπερφίαλη ευκολία μιας οθονης και ενος υπολογιστού..απο τη καρέκλα..χωρις ιδρώτα..χωρίς αναγκη γαι αληθινή αρωγή στις απαιτησεις της ζωής..έχοντας μένος και μίσος γαι τον ίδιο τον ανθρωπο..μισάνθρωποι,ψυχωσικοί Μακιαββελιστές με προσωπικές και κοινωνικές ανεπάρκειες,υπερπροβεβλημένες και προμετατεθιμένες στον «άλλο απέναντι» και οχι στον δικο τους εαυτο ο οποίος ,ειναι και η πηγη του προβλήματος..

Η δημοσίευση στο περιοδικό Science, αναφέρει πως οι επιστημόνες ανακαλύψαν( δεν υπάρχει κάτι που να έχει ο άνθρωπος «ανακαλύψει» στο φυσικό γίγνεσθαι..απλά το αντιλαμβανεται και συνειδητοποιει..), το ρόλο των μακροφάγων ανοσοκυτταρων στη λειτουργικότητα του καρδιακού παλμού και ηλεκτρικών εξωθήσεων αυτής( καρδιάς).Η μέχρι τωρα «γνωστή» και «αποδεδειγμένη» λειτουργία του ανοσιακού μας συστήματος( δηλ. η Αναγνωριση του εαυτού μας σε σχέση με το ξένο-αυτο το καταστρέφω..το δικό μου το προστατεύω..), έρχεται να ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ με πιο υπέροχο τρόπο διότι διαφαινεται το ΠΩΣ και ΓΙΑΤΙ το ανοσιακό μας συστήμα ,υποστηρίζει το καρδειαγγειακό με αυτό το θαυμαστό τρόπο και μορφή!Μεγαλείο!

«Είναι γεγονός, ότι, όταν μία είδηση συμπίπτει με τις αντιλήψεις και την κοσμοθεωρία κάποιου ατόμου, τότε δεν χρειάζεται περαιτέρω αποδείξεις
Η σημερινή εποχή, η «εποχή της πληροφορίας» όπως χαρακτηρίζεται από πολλούς, αναφέρεται στη δυνατότητα των ανθρώπων να ανταλλάσσουν και να μεταφέρουν πληροφορίες ελεύθερα, ενώ παράλληλα έχουν άμεση πρόσβαση σε γνώσεις που στο παρελθόν ήταν δύσκολο ή ακόμη και αδύνατο να εντοπιστούν.

Η εφεύρεση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, στις αρχές του 21ου αιώνα, φαίνεται να αλλάζει ριζικά το τοπίο της επικοινωνίας και της ενημέρωσης, ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν ότι η «εποχή της πληροφορίας» έχει μετεξελιχθεί σε «εποχή της προσοχής».

Το διαδίκτυο επομένως και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν αναδειχθεί στα πιο δημοφιλή μέσα για την επικοινωνία, την κοινωνικοποίηση, την αυτοπροβολή και φυσικά… την ενημέρωση δισεκατομμυρίων πολιτών ανά τον πλανήτη.
Σύμφωνα με τους New York Times, εξαιτίας των τεράστιων δυνατοτήτων που προσφέρουν τα νέα μέσα, οι χρήστες αναπαράγουν πολύ εύκολα και γρήγορα μία είδηση ή μία πληροφορία ο ένας από τον άλλον, έχοντας παράλληλα τη δυνατότητα να προσθέτουν ή να αφαιρούν κάτι, με αποτέλεσμα πολλές φορές αυτό που προκύπτει να είναι κάτι τελείως απρόσμενο και αλλοιωμένο, αντικαθιστώντας μέχρι και το πραγματικό γεγονός.

Με δεδομένο ότι ένας χρήστης (άτομο, υπηρεσία, οργανισμός κτλ) μπορεί να δημιουργήσει πολλές ιστοσελίδες και λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ότι η αναπαραγωγή και η διάδοση πληροφοριών, ειδήσεων και απόψεων εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από το πόσο εντυπωσιακές και προκλητικές είναι, δεν είναι καθόλου δύσκολο μία ψευδής είδηση να τύχει μεγάλης διάδοσης και κυρίως, επειδή, προβάλλεται ως τεκμηριωμένη και όχι ως μυθοπλαστική να γίνει τελικά πιστευτή.

Στην ουσία, όμως, ο λόγος που ορισμένοι άνθρωποι είναι ιδιαίτερα εύπιστοι σε μία ψευδή είδηση ή πληροφορία είναι διαφορετικός.

Ο λόγος, σύμφωνα πάντα με τους New York Times, βρίσκεται πίσω από τα ίδια τα πιστεύω-αντιλήψεις-ιδεολογίες που μπορεί να έχει κάποιος άνθρωπος. Είναι γεγονός, ότι, όταν μία είδηση συμπίπτει με τις αντιλήψεις και την κοσμοθεωρία κάποιου ατόμου, τότε δε χρειάζεται περαιτέρω αποδείξεις. Την πιστεύει.

Στην πραγματικότητα, είναι η επιθυμία του χρήστη να είναι αληθινή η είδηση. Οι άνθρωποι δεν ενδιαφέρονται να ερευνήσουν περισσότερο την εγκυρότητά της γιατί πολύ απλά «τους κάνει».

Στην ουσία, τα άτομα επιλέγουν τη δική τους αλήθεια!»( Πρώτο Θέμα)

Θα ήταν δόκιμο λοιπόν για τους «ειδικούς»( που ουτε διαπιστευτήρια ενέχουν μα ούτε και την ισχνή επί-γνώση καποιου επιστημονικού επιπέδου..) να ησυχάζουν,βρισκόμενοι σε διαρκή μαθητεία,χωρις να πανικοβαλουν τον απλό και αδαή κόσμο( ο οποίος έχει προσωπική ευθύνη παρολαυτα..) με λιβελους και ψευτο καταρίψεις για θέματα υγείας που ,ουτε νοιαζονται προσωπικά μα ουτε και ιδέα έχουν..και οχι να επιδεικνύονται ως «αυθεντειες» επι παντός επιστητού και δη της ανοσιολογιας!
Εφοσον υφισταται σήμερα Ανοσο-νευροπλαστικότητα,πολλές μορφές «καθοδήγησης» του ανοσιακού συστηματος μας το οποίο ,ειναι ενα ΣΥΜΠΑΝ μέσα στο σύμπαν,ΙΣΩΣ να μην επιφερουν το αποτελεσμα που προσδοκουμε να εχουν ( βλέπε εμβολιασμός..και οχι μονο).

Αυτούς τους «ειδκούς» ..τους έχουμε πολλάκις και ποικιλοτρόπως προσκαλέσει.. να σταθουν ΑΝΟΙΧΤΑ,ΔΗΜΟΣΙΑ ενώπιον κοινού, μαζι μας και να τους δειξουμε ολους τους λιβελους,καταφανή ΨΕΜΜΑΤΑ ,ημιθανείς πληροφορίες που διατυμπανίζουν τοσο για εμάς αλλά και γαι όλα όσα προβαλουν ως καταφανή πραγματικότητα…μα ποτέ δεν ήρθαν,έρχονται ή προκειται να έρθουν…Γιατί άραγε;! Γνωρίζουν πως να κινουν τους κρατικούς μηχανισμους ,να υποσκαπτουν ως καλά τρωκτικά, το έδαφος στο οποιο στεκονται εκείνοι που αγωνιζονται με αξιοπρεπεια και ηθος γαι το κοινο καλό..να βαζουν τεραστιους,ηχηρους και πηχαιους τίτλους γεματους με καθε είδος λήθη,ψέμματος και λασπολογειας με απωτερο σκοπό τη διαπομπευση του μηνυτή με προσδοκούμενο στόχο το μήνυμα που απευθυνεται στον κόσμο ,στον απλό και αγωνιζόμενο συνάνθρωπο μας..ετσι ώστε να μενει ποδηγετημένος & παγιδευμενος στον εσωτερικό του, αυτοκαταστροφικό ωχαδερφισμό και ιδιοτελεια..Όμοιος ομοιώ όμως..αεί πελάζει..

Δε πειραζει..μας κανουν καλη διαφημιση και προωθουν χωρις να το νοουν το Εργο που Ο Θεος μας εχει χαρίσει να μοιραστουμε με καθε ψυχη επι της γης..δεν έχουν τη φαεινή ιδέα πως..ακόμη και τα δεσμά μιας φυλακής..δεν μπορουν να ΠΑΨΟΥΝ την ΑΛΗΘΕΙΑ και την ομορφία αυτής..να «δεσμευσουν -φιμώσουν» την Ομολογία της Αγάπης και της ΚΑλοσύνης..έννοιες που νοητικά στερούνται a priori στη δική τους ζωή..οπότε..
ΤΙ να δωσουν στη Κοινωνία παρεκτός το περίσεμα της ψυχής τους ..και αυτο ειναι όξος,χολή και μένος..Καλως πράττουν …δείχνουν τη καταγωγή τους και προμηνύουν το τελος τους..Υπάρχει οδος που φαινεται ορθη στους οφθαλμους του ανθρωπου μα το τελος αυτης ειναι ο ολεθρος..

Η πανεμορφη αυτη έρευνα λοιόν ,σας δείχνει οτι τόσο το ανοσιακο αλλά και το καρδειαγγειακο σας σ΄συτημα ειναι σε στενοτατη σχεση αλληλεπιδρασης προς ωφελος και προταση ζωης γαι εσας!Μη φοαβστε τιποτε και κανενανς..Εκεινος εχει ΗΔΗ προνοησει τα κρατιστα γαι εσας και εμενα..
Για αυτο το λογο εμεις πρεσβευουμε αυτο που ειναι ΕΝΤΟΣ της καρδιας μας..

Εκ του περισευματος της καρδίας λαλεί λοιπον το στόμα..
Να ειστε ολοι σας καλά..φιλοι & εχθροι..
Εμεις συνεχιζουμε «ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΑ» ακαθεκτοι ..εως τον Ερχομο του Κυριου..
Με εκτιμηση,

Κων/νος Μουρούτης

Εγγραφή στο Newsletter

 

Επικοινωνία
Dr. Mouroutis Konstantinos
Επίσημη και μοναδική ιστοσελίδα
In English