«Αετός εν νεφέλαις δηλονότι..Αετός μυίας ου θηρεύει.»

«Αετός εν νεφέλαις δηλονότι..Αετός μυίας ου θηρεύει.»

Ευχαριστήριο εις στα Hoaxes του διαδικτύου..
( και σε όλους εκείνους που ίσως τους πιστεύουν..)

Εν τη προαιρέσει η μοχθηρία και το αδικείν…Κακός είναι ο άνθρωπος που του αρέσει να ντροπιάζει τους άλλους..ΓΙΑΤΙ;!
Οι κακοί ξαφνιάζονται πάντα όταν συναντούν ανθρώπους ικανούς και ταυτόχρονα καλούς..Η κακολογία είναι το ξαλάφρωμα της κακοβουλίας και οι άνθρωποι αυτοί φθονούν και μισούν. Είναι ο δικός τους τρόπος να θαυμάζουν.
Ο κακός μοιάζει με το κάρβουνο, που άμα δε σε κάψει, θα σε μουντζουρώσει…αυτό προσπάθησαν και μέχρι τούδε,πασχίζουν,αδίκως,αγωνιζόμενοι να το καταφέρουν προς εμάς,διότι όταν βλέπουν πως ο λαός,ο απλός πονεμένος κόσμος ,δέχεται το Μήνυμα και αγκαλίαζει το μηνυτή,θυμώνουν, και επειδή ΔΕΝ μπορούν να επιτεθούν στα επιχειρήματα του,ορμούν ως κύνες στον άνθρωπο,μουντζουρώνοντας τον..
Δεν γνώριζαν όμως αυτοι οι μετρημένοι εις τους δακτύλους της μιας χειρός, μαζί με τους δορυφορικούς κεντρομόλους τους , οτι με τη κάλυψη, απόκρυψη και παραλλαγή που μας «μουντζούρωσαν», ΒΟΗΘΟΥΝ στο ¨Εργο που Ο Θεός μας δίδει να κάνουμε!!Σας ευχαριστούμε εκ βάθους καρδίας!!

Όσο πιο ψηλά πετάμε, τόσο πιο μικροί φαινόμαστε σ’ αυτούς που δεν μπορούν να πετάξουν…

-Ευχαριστώ για τα ψευδή «νέα» περι των διαπιστευτηρίων και επιστημονικών μου σπουδών που αναγγείλατε,
(έχουν κατατεθει στον εισαγγελέα αντίγραφα σπουδών,διατριβών και ερευνών μου ,εδώ και καιρό)….

-Ευχαριστώ για τα αναλήθή στοιχεία περι των ακαδημαικών μου παραστάσεων( έχουν δοθεί στις Αρχές καταθέσεις φοιτητών μου και αντίγραφα των πτυχίων που παρέλαβαν απο τα πανεπιστήμια που δίδαξα)..

-Είμαι ευγνώμων για τα αναξιόπιστα δεδομένα για το ΠΟΥ και ΑΝ εργαζόμουνα τόσα έτη στο εξωτερικό,(κατατέθηκαν στις αρμόδιες Αρχές, τα αποδεικτικά την μισθαποδοσίας στο κέντρο ερευνών που εργαζόμουν 10 έτη,μαζί με τις συστατικές επιστολές για το ηθος και την αξία μας, απο τη ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ του κέντρου Ερευνων-GSI)…

-Αγαλλιάζω απο ευφροσύνη για τους γρύπους και λιβελογραφήματα σας για τη μορφή και βαθμό «απάτης» οικονομικής ,που έπραξα,υποτίθεται, εναντιόν του δημοσίου κοινού
(πραττόντας τέτοια, θελήσατε να κινήσετε τις Νόμιμες Αρχές εναντίον μου..) , η έρευνα διεξήχθη και ολοκληρώθηκε και ΙΔΟΥ! δεν ευρέθη κάτι μεμπτό-αξιο εννόμων συμφερόντων, δε χρωστώ σε κανέναν και τίποτε και πιοτερό απο όλα..δεν προσπορίστηκα παράνομα κάτι απο κάποιον (σε πέισμα των ορφανών φερεφώνων σας)..

-Σας είμαι αιώνια υποχρεωμένος για τις ΨΕΥΔΕΙΣ δηλώσεις συμμετοχής που ΕΣΕΙΣ κάνατε στην δική μας ιστοσελίδα με σκοπό, να δείξετε πως παρανόμως ,χρηματιζόμεθα χωρίς να έχετε ουδεμία επίγνωση για το πως λειτουργεί μια συμφωνία με τουριστικό φορέα,(ποιός είναι ο ΨΕΥΤΗΣ παρα εκείνος που ενσυνείδητα ΠΡΑΤΤΕΙ το ΨΕΜΜΑ για να δημιουργήσει διαστρεβλωμένη εικόνα για κάποιον;!)..όπως και τις συχνές σας εμβολές -ερωτήσεις με e-mails προσποιούμενοι οτι είστε: άλλοτε δημοσιογραφοι απο τη Βραζιλία, ασθενεις με καρκίνο , οπαδοί μας που μας «θαυμαζετε» ,προσπαθώντας να κλέψετε έστω και μια φράση για να την χρησιμοποιήσετε ( όπως ξέρετε να πράττετε..) εναντίον μας,στρεβλωνοντας το νοημα απο ολοκληρη τη σκέψη..ή απλά στέλνόντας μηνύματ αή τηλεφωνόντας και υβρίζοντας με τέτοιο ανάρμοστο τρόπο που αποκλείεται αυτοι που το έπραξαν να ανήκουν στην τάξη των ανθρώπων…

-Φιλευσπλαχνία γεμάτος θα είμαι εις τους αιώνας για τις απροκάλυπτα,κατάπτυστες και χαμερπές σε ήθος, (δε γνωρίζετε καν την έννοια του όρου τούτου..), συνεντεύξεις σας με τη δόλια τη μάνα της Μαρίας ,χειραγωγούντες το συναισθήματα και βιαζόντας εναν πονεμένο άνθρωπο να βρεί ,αποδιοπομπαίο τράγο ως θύμα τραγικών συνεπειών μιας νόσου..η αιδώ δεν αρμόζει καν στην ύπαρξη σας (είναι στα χερια της Δικαιοσύνης συνομίλιες με τη μακαριστή Μαρία καθως και ΕΝΟΡΚΕΣ καταθέσεις απο ανθρωπους που ηταν στο ΙΔΙΟ πρόγραμμα με τη αποθανούσα και δήλωσαν επακριβως το ΤΙ και ΠΩΣ φέρθηκα και είπα στην φίλτατη Μαρία ..θα χαρώ τα μάλα να γίνει ΑΡΣΗ τηλεφωνικού απορρήτου)…
Τα περι καρκίνου και ιάσεως ,εσει είστε οι τελευταίοι που θα μπορούσαν να εκφέρουν γνώμη.,..

– Η αγαλλίαση μου φτάνει στο ζενίθ προς εσάς για την στρεβλή και ψευδότατη μεταφορά προς το κοινό οτι, ο υποφαινόμενος είναι ο «ηγέτης» των αντιεμβολιαστών στην Ελλάδα,(με τις τρομερές συνέπειες για την δημοσία υγεία..μα πόσο τρυφερό να νοιάζεστε για αυτήν! μεριμνήστε πρωτίστως για την ιδική σας και ύστερα δείξτε και το ενδιαφέρον για τους λοιπούς..).Υπάρχουν εμβολιοφρονούντες και πουθενά «αντιεμβολιαστές»..Εσεις δημιουργείτε όρους και στιγματισμούς..και οταν δεν εχετε γνωση δεν εχετε δικαιωμα στη Γνώμη..

– Αέανα θα εγκωμιάζω το ρόλο σας που, ως ερπετά που προσκόλλησαν φτερούγες,τηλεφωνείτε και αποστέλετε χαφίεδικα μηνύματα τρομολαγνείας σε ραδιοφωνικούς σταθμούς( Ραδιο Ενημέρωση), σε Ιδρύματα (Πανεπιστημιο «ΙΩΝΙΑ»,κο Μπελλέ), και σε ΚΑΘΕ ΜΕΡΟΣ οπου το ίχνος των ποδών μου πηγαίνει( στα Χανιά,προσφάτως και ουχί μόνο)..ακολουθείτε στη σκιά, (που αλλού να πάτε ..απο τη στιγμή που δεν έχετε ΦΩΣ μέσα σας;!!),προσπαθώντας να σταματήσετε τη φωνή που βοά…Αλήθεια ΓΙΑΤΙ τόσο μένος και μίσος;! ( ίσως είναι φόβος και θρυμματισμένος θαυμασμός..)

-Υποκλίνομαι στην ανυπέρβλητη εγωπάθεια σας στο να βάζετε καρικατούρες( mad scientist etc) στο μάτριξ του διαδικτύου για να χλευαζουν και να σπιλώνουν τα λεγόμενα μας..Εμείς τουλάχιστον έχουμε κατι να προσφέρουμε στο κόσμο και μιλούμε ανοιχτα και ΦΑΝΕΡΑ…Ποια είναι η δική σας αρωγή;!Νομίζετε οτι θα σας θυμάται ως ωφελος η ιστορία ή μαλλον ως εφιάλτες της κοινωνίας;

-Γονυπετής ασπάζομια τη αβρότητα σας καθώς και εκέινου του οργάνου της «τάξεως» που , με τόσο ζήλο και αγωνία ,νοιαζεται για το κοινό καλό έτσι ώστε ορμωμενος απο καθαρά,αμιγή και άδολα κίνητρα προεβει σε «μηνυση» διοτι ο ιδος μη γνωριζοντας προσωπικα τον υποφαινομενο ( αλλά πολυ καλά εσάς..) θεώρήσε οτι είναι ο terminator της διαφθορας και απατης και ως νεος «αδιαφθόρος» αγωνίζεται να καθαρισει τη κοινωνια απο μιάσματα όπως ημείς..Sanctas Simplicitas!

– Πως να μην θέλω να σας ασπαστώ εκ βάθους καρδίας για τη σπορά του φόβου περι μύησης σε «αιρετικές» ,παραθρησκευτικές οργανώσεις και συνασπισμούς( οχι της Αριστεράς!). Πως γίνεται ,οι ίδιοι εκείνοι που ,υποτιθέμενα, προσπαθώ να μυήσω τον «αφελή» κόσμακη στην αιρεση τους..με αποτάσσουν και με αποκυρήσσουν( οι ίδιοι τους δυστυχώς,έρμαια των περιστάσεων)..Μάλλον νοιάζεστε και εδω για την Πίστη του Ελληνα..εσεις οι ιδιοι α-θρησκοι,α-θεοι,γελιωποιούντες τον Χριστό και μη έχοντας καμμία πίστη μα αυτη μονάχα του μαμμωνά ,αργυρώνητοι και εκμαυλισμένοι απο χαμερπές ηδονές….φιλήδονοι μάλλον παρά φιλόθεοι ,εχοντες μορφή ευσέβειας ,αρνούμενοι τη Δυναμη αυτής..

Απο τη στιγμή που όλα έχουν πάρει την Οδό της Δικαιοσύνης ,ησυχάστε,έχετε Πίστη,(μάλλον η έννοια αυτή εκπίπτει απο τους μετωπιαιούς λοβούς υμών..) στις Νόμιμες Αρχές και ,εν ευθέτω χρόνω ..θα συναντηθούμε (ΑΜΗΝ!) ίσως Κάπου, Κάπως Κάποτε..εντός των εδράνων..Θα χαρώ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να σας δω δια ζώσης και να σας σφίξω το χέρι απο ευγνωμοσύνη!!

Εν κατακλείδι..ΠΟΙΟΣ είναι αληθινά ο λόγος που κοπτέσθε για τη «δράση » μας στην Ελλάδα;!Γιατί φοβάστε τόσο πολύ;! Γιατί τόσο περίτεχνα φτιάξατε ενα τέτοιο διαθλασμένο πρίσμα έτσι ώστε , να κάνετε δυσχερές στον απλό κόσμο να έχει πρόσβαση στην διακίνηση των Ιδεών ,μα απώτερο σκοπό και στόχο τη προβολή έκεινων των «ειδήσεων» που είναι συμφέρουσες σε σας ( και σε εκείνους που τοσό πιστά υπηρετείτε με γλείωδη τρόπο)..Προσπαθήσατε να χλευάσετε το έργο μας-ΑΠΟΤΥΧΑΤΕ!Αγωνιστήκάτε να αντιταχτείτε στη διακονία μας-ΧΑΣΑΤΕ! Τώρα το μόνο που σας μένει είναι να αποδεχτείτε την ΗΤΤΑ σας-Αργά ή γρήγορα θα το πράξετε..Περιμένουμε!
Την αλήθεια την «φτιάχνει» κανείς ακριβώς όπως φτιάχνει και το ψέμα.

De minimis non curat praetor…Ο αντίλογος μ’ ανάθρεψε, με πότισε το μίσος…

Έχω μάθει στη ζωή μου ότι είναι οι αδύναμοι που είναι ανελέητοι και πως την ευγένεια θα πρέπει να την περιμένουμε μόνο από τους δυνατούς.Οι μεγάλες ψυχές δεν είναι εκείνες που έχουν λιγότερα πάθη και περισσότερες αρετές από τις κοινές ψυχές, αλλά εκείνες που έχουν μεγάλoυς στόχους.
Υπάρχουν μόνο τρία πλάσματα άξια σεβασμού: ο ιερέας, ο πολεμιστής, ο ποιητής. Να γνωρίζεις, να σκοτώνεις, να δημιουργείς…εσεις ακόμη δεν ανήκετε σε καμμία απο αυτές τις θέσεις..ουτε γνωριζετε ,ουτε μπορειτε να σκοτωσετε κατι, μα ουτε και να δημιουργησετε μπορείτε!!
Να μπω στη φυλακή ποθείτε;Να πεθάνω θέλετε; Θα έλεγα όχι, αγαπητοί μου. Κανένας Μουρούτης και δη ο Κωνσταντίνος του Νικολάου δεν θα επέτρεπε να συμβεί κάτι τόσο τετριμμένο στον εαυτό του!

Οι φάροι δεν τρέχουν στις ακτές ψάχνοντας ποιο καράβι να σώσουν, απλά στέκονται και φωτίζουν…η διακονία μου σε αυτή τη γή και όσο Εκείνος με προστάζει,είναι απλά τουτη:
Να εμφυσήσω ΑΝΘΡΩΠΙΑ σε θέματα που τα έχουμε ρίξει στη λάσπη και πάσχουμε απο επιλεκτική αμνησία..
Πόσο νοιάζεστε για το τόπο τούτο ,τη Πατρίδα και τον Ελληνα,φαίνεται ήδη..
«Χρωστάμε σ’ όσους ήρθαν πέρασαν,θα ‘ρθουν, θα περάσουν.Κριτές θα μας δικάσουν οι αγέννητοι, οι νεκροί.»

«Ακούστε. Εγώ είμαι ο γκρεμιστής, γιατί είμ’ εγώ κι ο κτίστης,ο διαλεχτός της άρνησης κι ο ακριβογιός της πίστης.»

Ο Επίγειος σκοπός της ύπαρξης μου είναι να κάνω το ΘΕΟ να χαμογελά..και εσείς με βοηθήσατε σε αυτό,θαυμάστε πόσο κόσμος έρχεται κοντά μας ,εξαιτίας σας!!..Σας ευχαριστώ!!Δεν μπορείτε να το σταματήσετε! Μην Γίνεσθε Θεομάχοι..
Με εκτίμηση σε εκείνους που με μισούν,εχθρεύονται,χλευάζουν και καθυβρίζουν..

«Ό,τι αγαπώ γεννιέται αδιάκοπα,Ό,τι αγαπώ βρίσκεται στην αρχή του πάντα.»
Γνώρισα την Αγάπη Του,σ’ έζησα πια, Ζωή!

«Λάβετε λοιπόν φάγετε,τουτο εστί το σώμα & το αίμα μου, το Σώμα και το Αίμα του Κωνσταντίνου Μουρούτη,ενος απλού,Πελλοπονήσιου φτωχόπαιδου απο τη Μακεδονία..που εμάθε στη Μεγάλη Σχολή του Αγώνα μονάχα τούτα τα γράμματα:
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!!»
(εμπνευσμένο απο το Ρίτσο τιμής ένεκεν για τον ήρωα Γ.Αυξεντίου)

Εγγραφή στο Newsletter

 

Επικοινωνία
Dr. Mouroutis Konstantinos
Επίσημη και μοναδική ιστοσελίδα
In English